Schrijf u in op onze nieuwsbrief


3D behang dat schittert zonder bril...

De Patent Decor-collectie van Marburg is reeds verschillende jaren wereldleider op gebied van overschilderbaar vliesbehang. Patent Decor is een gestructureerde muurbekleding op vliesbehang die je kan overschilderen. Met Patent Decor creëer je zelf een interieur dat niet onopgemerkt zal blijven. Hou je het graag sober dan kan je je beperken tot enkel muurbekleding. Opteer je echter voor een meer uitbundige decoratie, dan kan je eventueel gebruik maken van de boorden en lambriseringen. En vandaag kan je zelfs nog een stapje verder gaan met het nieuwe Patent Decor 3D. 
 
De Patent Decor collecties bieden een mooi alternatief op glasweefsel.  Vliesbehang geeft namelijk geen irritatie tijdens het plaatsen en biedt heel wat meer mogelijkheden qua tekeningen en designs omdat dit product niet geweven is.  Bovendien kan je dit vliesbehang gemakkelijk afstrippen zonder schade aan de muren of het pleisterwerk. 
 
patent_decor_3D_06.jpg  patent_decor_3D_01.jpg

Vandaag brengt Marburg zelfs de mogelijkheid om een derde dimensie aan je muren toe te voegen met Patent Decor 3D. Door gebruik te maken van verschillende materialen op het vlies bekom je na overschilderen met 1 verfkleur tot wel 3 verschillende toon-op-toon effecten waardoor een driedimensionale impressie ontstaat. De mogelijkheden van Patent Decor 3D zijn onbeperkt. Experimenteer gerust met verschillende kleuren of glansgraden voor een steeds verrassend en ander resultaat! 
 
De voordelen van Patent Decor op een rijtje:
 
Maatvaste muurbekleding
Vrij van glasvezel
Eenvoudig te verwerken
Snelle plaatsing (geen inweektijd)
Naadloos te verwerken
Moeilijk ontvlambaar
Overspant barsten en scheurtjes
Te overschilderen met latex- of acrylverf
Volledig droog afstripbaar
Milieuvriendelijk
 
patent_decor_3D_closeUp_01.jpg  patent_decor_3D_closeUp_02.jpg  patent_decor_3D_closeUp_04.jpg

Terug naar het overzicht
Naar boven