Schrijf u in op onze nieuwsbrief


3x bescherming voor je hout

Op ons schap prijken drie nieuwkomers. Beits Kleur, Beits Transparant en Beits Hydro Kleur zijn impregnatiemiddelen die het hout voeden en beschermen. Beits Kleur en Hydro Kleur kleuren het hout, zoals de naam ook aangeeft. Beits Kleur en Beits Transparant zijn de solventgedragen varianten, Beits Hydro is de watergedragen variant. Deze producten zijn gelanceerd met een eigen Paintfactory wood collection. De collectie bestaat uit 18 kleuren, waarvan 9 houtkleuren (notelaar, lichte eik, ebben, mahonie, …) en 9 trendy kleuren met klinkende namen als Fresh Mistletoe, Winter Green en Aged Wood.

  • De beitsen hebben de volgende eigenschappen:

- Voeden het hout
- Zijn makkelijk te verwerken
- Niet filmvormend
- Kleuren het hout (Kleur & Hydro Kleur)

  • Hoe toepassen?

De beitsen kunnen gebruikt worden voor heel wat toepassingen. Denken we maar aan tuinmeubelen, terrassen, houten afsluitingen, poorten, kasten, ramen, enz.
De kleuren zijn steeds afhankelijk van de ondergrond en de houtsoort. Daarom is het raadzaam om steeds een testvlak te plaatsen.
De twee kleurbeitsen kunnen nadien afgewerkt worden met een vernis of olie naar keuze. Mits voldoende lagen kan het product ook als afwerking geplaatst worden.

Kies je ervoor om je hout zo natuurlijk mogelijk te laten ogen? Kies dan voor Natural Wood. Je behoudt de natuurlijke look van hout en bovendien is het hout beschermd tegen vuil en water.
Een klant uit Lippelo plaatste een nieuwe achtergevelbekleding in cederhout en behandelde het hout met onze ‘Natural Wood’.

Lippelo.jpeg
Kom eens langs naar een van onze stores en bekijk de stalen van de nieuwe kleuren.

 

Terug naar het overzicht
Naar boven