Schrijf u in op onze nieuwsbrief


B&B Het Merelnest - Waardamme

 In het landelijke dorpje Waardamme, deelgemeente van Oostkamp, vind je B&B en Bistro Het Merelnest. Deze viersterren B&B wordt uitgebaat door Natascha Vandenbussche en Peter Cappelle. Zij renoveerden de volledige zaak en maakten er een warme en sfeervolle B&B van met drie gastenkamers en een gezellige bistro. Ze willen vooral dat hun gasten het naar hun zin hebben en zich kunnen ontspannen in een huiselijke sfeer. Dat warme zen-gevoel komt volledig tot zijn recht dankzij de inrichting en het zacht kleurenpallet dat ze vonden bij Paintfactory.
Met vakantie zijn en je toch thuis voelen. Dat is het motto van B&B Het Merelnest. Luxueus ingerichte gastenkamers, gezellige zithoekjes en een Bistro waar het gezellig toeven is, ook voor niet-gasten. Om deze sferen te creëren werd gekozen voor een viertal aardetinten die in alle ruimten terugkeren, maar in verschillende combinaties. Door deze harmonie in kleuren straalt het interieur rust uit.

merelnest2.JPG

Hier en daar werd een accent gelegd, maar dan ook in dezelfde bijpassende aardetinten. Ook de vloer werd afgestemd op het geheel. Verder werd de zaak opgesmukt met enkele opvallende meubeltjes en accessoires. Die brengen het interieur tot leven en zorgen voor die huiselijke sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Zo hangt er een groot schilderij in de Bistro waarin alle kleuren uit het interieur zijn verwerkt.

merelnest4.JPG

Peter en Natascha hadden al een positieve ervaring met de binnenverf van Paintfactory en besloten ook de buitenmuren van hun B&B te schilderen. Zij kozen voor ‘Muur kalei’ met grove korrel. De kleur Sand Storm (2899P) kon hen het meest bekoren.

Merelnest1.JPG

B&B Het Merelnest werd zo een knappe verschijning die al van ver opvalt en uitnodigt om er een fijn gerechtje te nuttigen in de Bistro of een nachtje door te brengen in een luxueuze en stijlvolle gastenkamer.

Terug naar overzicht referenties
Naar boven