Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Bezoek ons tijdens Open Bedrijvendag!

Paintfactory Brugge neemt voor het eerst deel aan Open Bedrijvendag op zondag 4 Oktober 2015 van 10u-17u en is dan ook bijzonder fier om jou te mogen verwelkomen in het gloednieuw gebouw. Tijdens een rondleiding kan je kennismaken met het hele productieproces. Daarenboven kan je in ons labo zien hoe verf ontwikkeld wordt. In de winkel kan je leuke ideetjes opdoen voor de inrichting van je interieur.

Tijdens Openbedrijvendag kan u een parcours volgen doorheen onze hele firma. Dit kan onder begeleiding waarvoor u zich de dag ter plaatse kan inschrijven. Of u kan kiezen om het parcours individueel door te lopen en aan de hand van affiches de uitleg te lezen.

Ook aan de kleintjes hebben we gedacht met 2 springkastelen, grime en een knutselhoek onder begeleiding. We zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Parkeergelegenheden

Op de Paintfactory-site is er tijdens Open Bedrijvendag enkel plaats voor fietsen, bromfietsen en moto's. Wagens kun zich het best op de parkings van de volgende bedrijven plaatsen:

- Motorhomes & Caravans Rijmaran, Monnikenwerve 135/01, 8000 Brugge

- AutoCare schadebedrijf, Monnikenwerve 135, 8000 Brugge

- Lerou Ijzerwaren, Monnikenwerve 131, 8000 Brugge

- Pattyn Packing Lines, Hoge Hul 4-6-8, 8000 Brugge

- Derma Trucks, Hoge Hul 10, 8000 Brugge

- Transport Brusselle, Hoge Hul 41-43, 8000 Brugge

Met het openbaar vervoer kan u ons ook vlot bereiken via lijn 23 van De Lijn.

Goed doel
Met uw bezoek steunt u immers ook het VIP project van Dagcentrum De Sleutel in Brugge. Wij geven immers 1 € per bezoeker aan De Sleutel voor de renovatie van een oude kapel die gebruikt zal worden voor dit VroegInterventieProject. Meer info kan u ook vinden op www.desleutel.be of klik hier.

Chiro Sint-Pieters op de Dijk baat ook een drank –en eetstand uit ten voordele van hun jeugdwerking.

Wedstrijd

De acht Brugse bedrijven die deelnemen aan Open Bedrijvendag hebben ook een gezamenlijke wedstrijd uitgeschreven voor elke bezoeker die minstens één van de deelnemende bedrijven bezoekt. Neem deel en maak kans op een van de mooie prijzen. Zo schenkt Paintfactory een kleuradvies twv. 125 euro en een waardebon van 250 euro voor verf en verfmateriaal. Deelnemen is de boodschap!

Maak er een gezellig uitje van en kom dus zeker eens langs op 4 oktober 2015! Hopeljk tot dan!

Terug naar het overzicht
Naar boven