Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Café-restaurant AMOR - Borgerhout

 Een hapje eten voor of na een avondje cultuur kan voortaan in het nieuwe caférestaurant van De Roma in Borgerhout. AMOR en ROMA zijn nauw met elkaar verbonden als broer en zus. Deze nieuwe ontmoetingsplek ligt dan ook vlak naast de volksschouwburg. Net zoals bij de renovatie van De Roma werd ook hier geschilderd met Paintfactoryverf. 
Als basis werd gekozen voor RAL9002, een grijswitte tint waardoor het interieur licht en ruim oogt. Alle muren werden eerst behandeld met één laag primer Fixatie. Daarna werden twee lagen MUUR Kalei grof aangebracht wat zorgt voor een leuke structuur en een levendige schakering.

 

Zowel het cafégedeelte als het restaurantgedeelte biedt plaats aan elk tachtig personen. De delen lopen in mekaar over, maar kunnen ook perfect afgesloten worden. Qua inrichting werd gekozen voor een moderne invulling die aansluit bij een stedelijk karakter. Deze look past dan ook volledig bij de sfeer die ze willen weergeven: een gezellige en toegankelijke stek die snel vertrouwd aanvoelt.

overzicht cafégedeelte.jpg 

De ijzeren poutrelles passen bij dit stedelijk concept en werden dan ook bewust zichtbaar gelaten. Ze werden in een brandwerende coating thermo-steel van T&G gestoken en tenslotte afgewerkt met LAK RAL 9002.

overzicht restaurantgedeelte.jpg
AMOR is dan ook een leuke nieuwe buurtplek waar je graag binnenvalt voor of na een cultureel optreden of zelfs gewoon als je op zoek bent naar een leuk eetadresje. https://www.deroma.be/nl/amor/

eindbeeld.png

Terug naar overzicht referenties
Naar boven