Schrijf u in op onze nieuwsbrief


De Kringwinkel - Ronse

De Kringwinkel in Ronse was aan een opknapbeurt toe maar moest rekening houden met de kleuren van de huisstijl. Daardoor hadden ze moeite om de juiste tinten voor de winkel te vinden. Uiteindelijk kwamen ze bij Paintfactory terecht en dankzij ons kleur- en technisch advies schittert de Kringwinkel in een nieuw laagje verf en enkele goed op elkaar afgestemde kleuren. 

Céline Morris van Kringwinkel Vlaamse Ardennen was op zoek naar een geschikte verfleverancier om de winkel in Ronse een verfbeurt te geven. “Ik had al goede dingen gehoord over de winkel in Brugge en toen bleek dat er ook een Paintfactorywinkel in Gent was, leek het me interessant om die ook eens te contacteren voor een offerte. Na de website te hebben gecheckt, belde ik op voor meer info en om te horen of er een mogelijkheid was tot kleuradvies. Toen ik uiteindelijk de verschillende offertes vergeleek, bleek die van Paintfactory de voordeligste. Ook het goede advies van Paintfactory Gent speelde mee in de beslissing om met hen in zee te gaan“, vertelt Céline Morris.

kringwinkel1.JPG

kringwinkel 4.JPG  kringwinkel 3.JPG

Voor de restyling van zijn interieur moest de Kringwinkel kiezen uit een beperkt aantal kleuren die binnen de huisstijl passen. Paintfactory Gent ging langs bij de Kringwinkel in Ronse en kwam samen met Céline tot een uitgebalanceerd kleurenpalet voor de winkel. “We kregen ter plekke kleuradvies en de argumentatie waarom bepaalde kleuren wel en minder goed werken in onze ruimte. Ook de buitenkant van de winkel werd aangepakt. Al leken bepaalde keuzes gewaagd, toch had Paintfactory Gent het bij het rechte eind en zijn we zeer tevreden over het resultaat”, aldus een enthousiaste Céline.

006.JPG

Naast een uitgebreid kleuradvies gaf Paintfactory ook technisch advies aan de Kringwinkel.  Afhankelijk van de ondergrond (hout, muren, kasten, metaal, …) zocht Paintfactory telkens de meest geschikte verf uit en gaf ook advies qua materiaalgebruik, het uitwassen van de borstels, de beste manier van aanbrengen, ... Het resultaat is een aantrekkelijke Kringwinkel en een tevreden klant. Céline Morris: “We zijn enorm tevreden over het resultaat! We hebben al zeer veel positieve feedback gekregen van onze klanten. De winkel ziet er heel wat aantrekkelijker uit waardoor de winkelervaring aangenamer wordt, wat meteen ook een positieve invloed heeft op de verkoopcijfers. Ik kan een samenwerking met Paintfactory echt aan iedereen aanraden. Zowel de kwaliteit van de verf, de prijs, als het advies zijn op en top!”
Ondertussen heeft Kringwinkel Oudenaarde voor de bouw van hun nieuwe vestiging ook beroep gedaan op Paintfactory. Het resultaat kan je in een van onze volgende nieuwsbrieven verwachten…

Terug naar overzicht referenties
Naar boven