Schrijf u in op onze nieuwsbrief


De kleuren voor 2014

In 2014 blijven er twee trends zichtbaar. Enerzijds grijpen we terug naar het gekende, naar vroeger, waarbij authentieke, zachte en veilige kleuren horen. En anderzijds is er toch de drang naar moderne snufjes, vooruitgang, met heldere primaire kleuren. Het Paintfactory kleurenpalet voor 2014 bestaat dan ook uit een mix van zachte pastelkleuren gecombineerd met meer gewaagde, heldere tinten.

Bij de pastelkleuren valt vooral ons vredig blauw op, Claire De’Lune, het blauw van een perfecte hemel. Pure nostalgie vind je in het zachte Violet Velour, een soort vintage paars. Verder brengen we ook een aantal nieuwe groenen: Green Glory, een soort flessengroen en de zachte muntkleuren Mystic Cove en Methol. Met het pastelroze Teorose Pink gaan we dan weer de romantische toer op.

Voor een meer hedendaagse look en wat meer pit matchen deze pastels prima met een fellere tint. De fellere kleuren uit het Paintfactory kleurenpalet 2014 zijn het peperrode Tamale Red, het boterbloemgele Bumble Bee, het vrolijke oranje Silken en het fleurige violette Flo Jo. Als neutrale tinten stellen we het grijze Silver Night en het zandkleurige Flax Straw voor. En het krachtig blauwe Royal Fair maakt het palet voor volgend jaar helemaal af.

In 2014 is zoet en fris de nieuwe smaak, het contrast tussen een zachte pastel en een felle fluortint is helemaal hot! Daarom kan je binnenkort bij Paintfactory ook leuke fluortinten krijgen.

Spring gerust eens binnen in een van de Paintfactorywinkels om te ontdekken wat deze nieuwe trendkleuren voor je interieur kunnen betekenen.

Terug naar het overzicht
Naar boven