Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Een schitterend interieur met Mirador!

Goud is weer helemaal in! Niet alleen in make-up, kledij en accessoires, ook in de huiskamer doet dit edelmetaal opnieuw zijn intrede. Een gouden accentmuur laat je woonkamer ontgetwijfeld schitteren, maar ook meubeltjes kunnen een prachtige nieuwe look krijgen met een laagje goud. Met Mirador van Paintfactory tover je in een handomdraai een gouden gloed tevoorschijn. En met de feestdagen in het verschiet hebben wij alvast een creatief ideetje voor je klaar.

Mirador is een synthetische lak die voor een schitterend goudeffect zorgt. Je kan deze verf toepassen op muren, maar ook op houten tafels, stoelen en allerhande accessoires, zolang je maar de juiste grondlaag gebruikt. Deze goudverf is het uitgelezen product om creatief mee om te springen. Hieronder tonen we je stap voor stap hoe je een eigen kunstwerkje kan maken van een houten paneel met Mirador. Misschien een ideetje voor de feestdagen …

Stap 1: Roer de verf goed op
goudverf.JPG

 

 


Stap 2: Plaats een grondlaag Primer Hout op het houten oppervlak.
Stap 3: Plaats een eerste laag Mirador met een ultraflock rolletje.
Stap 4: Plaats een tweede laag Mirador met een Bono platte borstel (afmeting zelf te bepalen). Plaats de verf kriskras in vlakjes: wissel verticale met horizontale vlakken af.
goudverf 1.JPG

 

 

Stap 5: Hang het kunstwerkje op een mooie plaats en laat je interieur schitteren!

Mirador is verkrijgbaar in verpakkingen van 0.5 l en 1 l. Voor meer uitleg en ideeën voor het verwerken van Mirador kan je steeds terecht in Paintfactory Brugge en Gent.

Terug naar het overzicht
Naar boven