Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Eerste Zotte Paintfactorydagen waren een succes!

Van 16 tot en met 21 januari zette Paintfactory zijn deuren wagenwijd open tijdens de eerste Zotte Paintfactorydagen. En het was een succes…  Zowel in Brugge als in Gent mochten we menig bezoeker verwelkomen met een lekkere Brugse Zot,  dolle acties en gratis kleuradvies.

Tijdens de Zotte Paintfactorydagen kon elke bezoeker profiteren van enkele te zotte acties. We gaven gratis starterspakketten met verftoebehoren weg en je kon er terecht voor gratis kleuradvies op maat. De familie Dewit maakte hier gebruik van en was dolenthousiast over het advies.

Tony Dewit:  “Wij wilden graag een kleuradvies op maat voor ons appartement en maakten van de gelegenheid gebruik om ons licht op te steken bij Paintfactory. En we waren uiterst tevreden! Niet enkel omwille van de professionaliteit van de dame die het kleuradvies gaf, maar ook omdat dit advies echt in samenspraak met ons tot stand kwam. Haar ideeën en onze ideeën werden samengebracht om tot een mooi resultaat te komen. Daarom zou ik zo’n kleuradvies zeker aan iedereen aanraden. Je leert er echt iets uit en het is leuk je eigen ideeën te toetsen aan die van een professionele kleuradviseur. En daar komt nog bij dat ook de prijs/kwaliteit van de verf bij Paintfactory niet te evenaren is!”

We verlootten tijdens de Zotte Paintfactorydagen ook 2 gratis kleuradviezen. Timothy De Keulenaer uit Gent en Katrien Vanrobaeys uit Bredene zijn de gelukkige winnaars en mogen binnenkort onze kleuradviseur aan huis verwachten!

Terug naar het overzicht
Naar boven