Schrijf u in op onze nieuwsbrief


HOOKEDONWALLS, eigenzinnig behang...

HOOKEDONWALLS, eigenzinnig behang voor een leuk accent

Wil je een leuk accent aanbrengen in je interieur met behang dan kan je vanaf nu terecht in Paintfactory voor de eigenzinnige collectie HOOKEDONWALLS. Als je de zaken eens wil bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter je wil laten, dan ben je bij HOOKEDONWALLS  aan het juiste adres. HOOKEDONWALLS geeft je een nieuwe kijk op behangpapier, voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor.

HOOKEDONWALLS, het enfant terrible onder het behang, telt ondertussen al meer dan tien collecties. Van het spel tussen beweging en reliëf in ‘Modern Eccentrics’ over de kracht van de natuur in ‘Secret Garden’ tot een wereld vol magie in ‘Mystic Mirrors’, HOOKEDONWALLS blijft steeds verbazen. Ook de twee laatste collecties zijn een schot in de roos. Rock Baroque houdt wel van wat grandeur, en liefst met een scherp kantje. Verwacht royale grafieken, eigenwijze tinten en overmoedige motieven die de muren doen daveren. Urban Classic balanceert dan weer op het scherp van de snee. Tussen klassiek en krachtig, tussen tijdloos en trendy.  Deze laatste collectie straalt een coole rust uit, zonder te vervelen. Vertrouwde patronen in harmonie met bijzondere grafische elementen worden aangevuld met metallics en universele uni’s. Keuze genoeg dus om het eens over een andere boeg te gooien!
hooked mystic mirror.jpg

Wil je graag inspiratie opdoen voor een accent in behang, dan kan je steeds de collectieboeken van HOOKEDONWALLS inkijken in Paintfactory Gent of de sfeer van dit rebelse behang opsnuiven op www.hookedonwalls.com
Je kan het behang bestellen in alle Paintfactorywinkels.
 

UrbanClassic11.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

Urban Classic Text Dutch (Belgium)_LR.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rock Baroque Text Dutch (Belgium)_LR.jpg

Terug naar het overzicht
Naar boven