Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Kalei binnen, het kan perfect!

Kalei associëren we vaak met buiten, maar wist je dat je dit net zo goed binnen kan plaatsen?
Orlane en Alex van restaurant 't Bloemenhuisje in Oostkamp gingen de uitdaging alvast aan en brachten Kalei van Paintfactory aan op hun binnenmuren.

“Wij kozen voor kalei omdat er nogal wat oneffenheden op de binnenmuren zichtbaar waren. Met een gewone binnenmuurverf zouden deze oneffenheden alleen maar geaccentueerd worden, terwijl dit met Kalei net het authentieke karakter van het pand onderstreept. Het is een mooi geheel geworden met het meubilair, de toog en de rest van het interieur in ons restaurant. Het plaatje is af.”

Kalei van Paintfactory is een kant-en-klare verf, die beschikbaar is in meer dan 30.000 kleuren. Hoeveel kilogram je nodig hebt, kan je makkelijk berekenen want voor 1m² heb je ongeveer 1 kg kalei nodig. Kalei van Paintfactory is verkrijgbaar in potten van 12,5 kg en 25 kg. Bovendien kan je kiezen tussen een grove korrel en een iets fijnere structuur. Voor elk wat wils dus. De tekening in de Kalei bepaal je zelf bij het aanbrengen. Wil je graag horizontale strepen of liever een kriskras effect, alles is mogelijk door de Kalei aan te brengen met een specifieke Kaleiborstel.

De meest voor de hand liggende ondergrond is een bakstenen binnenmuur, maar je kan Kalei ook aanbrengen op een effen ondergrond om die meer leven te geven. Een leuke toepassing is het aanbrengen van Kalei op een binnenmuur die rechtstreeks aansluit op een buitenmuur in Kalei.  Zo laat je binnen en buiten perfect op elkaar aansluiten.
Veel meer mogelijkheden dus dan je op het eerste moment zou denken.  Waar wacht je dus nog op …

Terug naar het overzicht
Naar boven