Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Kies je kleuren met onze Kleurengalerij

Vanaf nu vind je op onze website een leuke tool waarmee je in een handomdraai de perfecte kleur vindt. In onze Kleurengalerij vind je namelijk alle kleurtinten en tonen waarnaar je op zoek bent, handig gegroepeerd en heel gebruiksvriendelijk. Voortaan kies je dus zonder problemen de juiste kleurencombinaties met de Paintfactory Kleurengalerij.
 
De Kleurengalerij van Paintfactory is ingedeeld in kleurfamilies, kleurcollecties en onze eigen selecties. Heb je al een kleur in gedachten, dan kan je onder de kleurfamilies op zoek naar bijvoorbeeld het perfecte roze in de kleurgroep roze. Eens je de perfecte kleur gevonden hebt, klik je die aan en zie je meteen de juiste kleurnaam en een aantal voorstellen van tinten die perfect combineren met jouw kleur. Je kan er ook meer gedurfde combinaties zien, een uitgebreide selectie tinten die makkelijk combineren met de uitgekozen kleur en gelijkaardige kleuren als de kleur die je in gedachten had.
 
Weet je nog niet welke kleur je precies wil, dan kan je alle tinten uit onze verschillende kleurencollecties bekijken of je laten inspireren door een aantal kant-en-klare combinaties in onze eigen selecties zoals de trendkleuren 2013, Trendy Design Wonen, Landelijk Wonen, enz…
 
kleurencombinatie kleurengalerij.jpg
 
Je kan zelfs zien welke kleuren meest bekeken worden en welke tinten men het leukst vindt! Met de Kleurengalerij van Paintfactory vind je voortaan ongetwijfeld de perfecte kleuren en de meest geslaagde kleurencombinaties voor jouw woning. 

En mocht je toch nog twijfelen, dan kan je natuurlijk ook steeds beroep doen op onze ervaren kleuradviseurs. Voor meer info neem gerust contact op met de Paintfactorywinkel in je buurt.
 

Terug naar het overzicht
Naar boven