Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Kleur in 2015

Het codewoord voor 2015 is optimisme en levenslust en dat komt op verschillende manieren tot uiting in de nieuwe kleuren voor ons interieur.
Met een zacht kleurenpallet creëren we een omgeving met een persoonlijke toets waarin het heerlijk thuiskomen is en waar je helemaal tot rust komt.


Dat vertaalt zich in warme aardetinten en gaat van een licht French Vanilla 2687P tot een opvallend donker Castlegate 2889C. Aangevuld met een frivool Stardust 2400P of een sterk Dark Cloud 2879T creëert men een ideale kleurbalans voor een huiselijke en gezellige sfeer.
Daarnaast zorgen natuurlijke kleuren en materialen voor warmte en subtiele nuances in een interieur. Het rustige Emerald Forest 2524D of het donkergroene Conifer 2490C zorgen voor een geestelijke verfrissing en zijn de expressie van een intens kleureffect.
Rode tinten zoals het opvallende Pagan 2810D of het oudroze Camelot 2850P lenen zich perfect voor een industriële look en zijn helemaal in in 2015. Deze tinten, ook wel metaaltinten genoemd, harmoniseren perfect met natuurlijke elementen en materialen zoals hout. Ook het stralende April Sun 2034D sluit hier perfect bij aan en kan voor een opvallend accent zorgen.
Ook de ietwat koelere blauwtinten blijven populair dankzij de minimalistische invloeden uit Scandinavië die nog steeds onze richting uitwaaien. Deze tinten zijn dan ook prominent aanwezig in ons kleurenpallet voor 2015 en laten zich combineren met vrijwel elke andere kleur. Voorbeelden zijn het verrassende Blue Madonna 2461D, het intense Loyalty 2434C of het hemelse Flora 2408P.
Let wel dat deze kleurenstalen op scherm licht kunnen afwijken van de originele kleuren. Kom daarom zeker eens langs naar een van onze Paintfactory winkels zodat je 100% overtuigd bent van de juiste kleur voor jouw interieur!

Terug naar het overzicht
Naar boven