Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Krachtige problem solvers

Net een nieuw huis gekocht dat lelijke roetvlekken of herstelde vochtplekken vertoont op de muur? Wil je een pas gepleisterde muur al een eerste laag geven of heb je een vochtige kelder? Met onze Megabloc en de broertjes Primer Vocht & Isolatie en Primer Waterdicht bieden we een oplossing zodat je kan rekenen op een tevredenstellend resultaat als je dergelijke muren van een likje verf wilt voorzien. We stellen ze graag even aan je voor.

  • Megabloc 

PrimerMegabloc.JPG

Megabloc is een synthetische primer die wordt aangewend om roetvlekken, rookschade of herstelde vochtvlekken weg te werken op een muur. De contouren van dergelijke hardnekkige vlekken durven nog door de verf te dringen, ook al heb je een aantal lagen verf voorzien.
Eén laag Megabloc volstaat om de vlekken volledig weg te werken. Deze primer is enkel binnen te gebruiken.

  • Primer Vocht & Isolatie

Primer voch&isolatie 2.5l.jpg

Deze primer pakt tijdelijke vochtproblemen aan. Denk bijvoorbeeld aan een pas gepleisterde muur die je al een eerste (witte) laag wilt geven. Deze primer is eveneens synthetisch en kan tot 60% water in de ondergrond verdragen. Hier zijn wel twee lagen vereist om een optimale hechting van de verf te garanderen.

  • Primer waterdicht

Primer Waterdicht 5l.jpg

Deze eveneens synthetische primer is het broertje van de Primer Vocht & Isolatie en kan men aanbrengen op ondergronden die permanent vochtig zijn. Hierbij denken we aan kelders, schouwen, losstaande brievenbussen in baksteen, tuinmuurtjes… Deze primer kan 100% water in de ondergrond weerstaan en bevat een lichte korrel. Zo krijg je een optimale hechting van de verf na het volledig uitdrogen van de muren. Hier zijn ook twee lagen nodig voor een optimaal resultaat. Let op: deze primer is enkel geschikt om de muren op een degelijke manier voor te bereiden om te schilderen. Om het vochtprobleem structureel aan te pakken, zijn andere methodes nodig.
De laatste twee primers kunnen zowel buiten als binnen gebruikt worden. Ze moeten ook zeker 24 uren kunnen drogen. Voor buiten is het dus oppassen dat er geen regenbui voorbijkomt.

  • Alle problem solvers kunnen telkens afgewerkt worden met een verf naar keuze.

 

Terug naar het overzicht
Naar boven