Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Lab Engineer Kleur & QC (m/v) - Brugge

Jobomschrijving

Sinds 1946 heeft het familiebedrijf BEVEPE zich in Brugge ontwikkeld tot een toonaangevende producent van gebouwenverven en coatings. In onze productievestiging te Brugge ontwikkelen we producten voor professionele, particuliere en industriële klanten. We willen onze klanten nog sterker binden door continue vernieuwing van verven die kwalitatiever en innovatiever zijn. Daarenboven willen we garant staan voor een goed kleurmengsysteem.

Vandaag verkopen we onze producten via ons fabriekswinkelconcept ‘Paintfactory’ of via de ontwikkeling van private labels voor klanten in binnen- en buitenland.

Vandaag zijn we op zoek naar een Lab Engineer voor Kleur en Quality Control.

Verantwoordelijkheden

Als Lab Engineer sta je in voor het ontwikkelen en het beheer van verschillende kleurformulaties. Je Leest kleuren in en zorgt voor een perfecte match in verschillende verven. Je beheert en optimaliseert de database met alle kleurformules.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende analytische testen op binnenkomende grondstoffen, evenals op tussen- en eindproducten volgens strenge procedures en kwaliteitsnormen. Dit is samenwerking met de Productiemanager.

Je stelt veiligheidsfiches op en zorgt voor een correcte update hiervan.

Je rapporteert rechtstreeks aan de R&D manager

 

Uw profiel

Idealiter behaalde je een Bachelor Chemie en heb je reeds een eerste ervaring in het labo of met (kleur) formulaties. Basis kleurenzicht is wel een must. Je hebt een hands-on mentaliteit en een sterke dosis organisatievermogen. Je bent analytisch, kan goed overweg met computer, bent nauwkeurig, communicatief, gericht op details en je weet hoe je moet samenwerken met verschillende mensen. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod

Een contract voor onbepaalde duur (38-uren werkweek) in een kleurrijke omgeving.

Contacteer ons

Interesse? Contacteer ons dan en mail jouw motivatiebrief met CV naar mevr. Charlotte Van Damme - charlotte@bevepe.be

Terug naar het overzicht
Naar boven