Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Meer pit met een interieursticker

Wil je meer pit in je interieur zonder al te veel drastische veranderingen? Kies dan voor een in het oog springende interieursticker van Lou&Friends. In verschillende thema’s kies je uit meer dan 250 modellen en bepaal je bovendien zelf de kleur die perfect aansluit met de rest van je interieur. Plezant en origineel zijn bijvoorbeeld de ‘watchstickers’ die geleverd worden met een wandklok van het merk Karllson of de ‘coathangers’ met bijpassende kleerhaken. Heb je een speciale tekening, een lijfspreuk of een naam van een van je huisgenoten die je wilt vereeuwigen op een muur? Lou&Friends maakt ook interieurstickers op maat.

sticker.JPG


De muurstickers van Lou&Friends zijn vervaardigd uit vinyl, van een uitstekende kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen of van de muur te verwijderen zonder beschadigingen. Wil je liever een sticker aanbrengen op bijvoorbeeld een deur of een raam? Dan kan dit ook zonder problemen.

  • Hoe bestel je een interieursticker?

Je kiest je favoriet model uit de catalogus in een van onze Paintfactorywinkels of je kijkt meteen op www.louandfriends.com. Je bepaalt de afmeting van je sticker en vervolgens kies je uit 48 verschillende kleuren. Een week later wordt de interieursticker geleverd in onze winkel. Uiteraard betaal je hiervoor geen extra transportkosten. Bestel je een sticker op maat, dan ontvang je eerst een offerte vooraleer je definitief kunt bestellen.
De muursticker is verpakt in een koker en bevat onder meer een spatel – om de eventuele luchtbelletjes weg te werken - en een uitgebreide handleiding. Laat de sticker een paar dagen wennen aan de omgevingstemperatuur vooraleer je hem aanbrengt. Met een schaar, schilderstape en een waterpas heb je de sticker in een mum van tijd aangebracht. Naast de bijgeleverde handleiding vind je op www.lou&friends.com ook een filmpje met de kleefinstructies.

Neem snel een kijkje in de Lou&Friends catalogus of op www.lou&friends.com en verras je huisgenoten met een nieuwe en originele eyecatcher.

Terug naar het overzicht
Naar boven