Schrijf u in op onze nieuwsbrief


ORAC Decor wil u alle kansen bieden om een interieur gezellig, origineel en stijlvol te maken

 

Al enkele decennia is ORAC DECOR® het boegbeeld van innovatie. Haar vernieuwende trends hebben de professionele markt van decoratieproducten ingrijpend gewijzigd.

Nieuwe technologieën, samen met een continu streven naar gebruiksvriendelijkheid, creëren talloze mogelijkheden inzake sfeer, ambiance en vooral originaliteit.Orac Luxxus, Orac Axxent en Orac Basixx zijn tegenwoordig toonbeelden voor al wie gezelligheid, creativiteit en in het bijzonder gebruiksvriendelijk-heid belangrijk vindt.

Als overkoepelend merk geldt nog altijd ORAC DECOR, een trendsettend decoratiemerk van

architecturale sierelementen in kunststof. Het gamma is even creatief als innovatief en biedt de professionele vakman en interieurliefhebber een functionele én decoratieve oplossing.

Binnen het overkoepelend merk ORAC DECOR zijn er drie subbrands: ORAC BASIXX, ORAC AXXENT en ORAC LUXXUS.

Het standaardaanbod ORAC BASIXX bestaat uit functionele tot licht decoratieve kroonlijsten uit Durofoam.

 

ORAC AXXENT telt professionele kroonlijsten, muurlijsten en plinten in Duropolymer: scherp gedetailleerd voor een uniek interieuraccent.

axxent1kl.jpg  axxent2kl.jpg    axxent3kl.jpg  axxent9kl.jpg

 

Apart gepositioneerd staat ORAC LUXXUS, een exclusief gamma creatieve profielen en decoratieve accessoires met een sterke visuele impact. De verschillende moulures zijn vervaardigd van kwalitatieve kunststof als Duropolymer en Purotouch. ORAC LUXXUS omvat daarnaast ook een compleet aanbod aan innovatieve indirecte verlichting.

 

royal13kl.jpg  traditional19kl.jpg    countrykl1.jpg  contemporary4kl.jpg 

 

Meer info: www.oracdecor.com

 

Terug naar het overzicht
Naar boven