Schrijf u in op onze nieuwsbrief


BEVEPE blaast 70 kaarsjes uit!

Verfproducent BEVEPE in Brugge wordt 70 jaar en viert deze heuglijke verjaardag natuurlijk met al haar klanten. Bij aankoop van 70 euro in een van onze vestigingen, in Brugge, Eke of Wommelgem, ontvangt elke klant een professionele verfkwast die voor deze gelegenheid in een speciale verjaardaguitvoering werd gemaakt. Een knipoog naar de stichter, Roger Van Poucke, die door de lage fabrieksprijzen geen korting kon geven, maar wel zijn trouwe klanten beloonde met een gratis verfkwast.
Deze professionele verfkwast werd vervaardigd in de Belgische borstelstad per uitstek, Izegem. De verjaardagskwast bestaat uit 100% Chinees varkenshaar en heeft een katoenen touwtje rond de haren zitten dat in vijf verschillende kleuren werd ontwikkeld. De betere kwasten zijn uitgevoerd met een dergelijk touwtje om een perfecte ondersteuning te bieden aan de haren. Voor een goed schilderresultaat heb je immers een kwast met lange haren nodig. Het touwtje werd in de fabriek met de hand rond de haren gebonden voor een optimale kwaliteit. Door een of meerdere wikkels van het touwtje af te draaien, worden de haren telkens weer verlengd en aangespannen waardoor je deze kwast niet alleen heel veel kan gebruiken, maar de duurzaamheid van de kwast ook een pak verhoogd. Deze verjaardagskwast gebruik je voor alle muurverven en synthetische lakken van Paintfactory. Hanteer na elk gebruik onze kwastenreiniger en – conditioner Brushcon voor een perfect onderhoud van uw kwast.
Wil jij ook zo’n speciale verjaardagsuitgave strikken? Stel uw schilderaankopen dan niet langer uit en kom langs naar een van onze winkels. Er is één gratis verfkwast per dag en per klant voorzien, zolang de voorraad strekt. Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.
 

Terug naar het overzicht
Naar boven