Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Onze kleuren

De PAINTFACTORY Color Walk is uw inspiratiebron voor het kiezen van kleur voor uw interieur!

Kleuren kiezen is niet gemakkelijk. Je zoekt de kleuren die passen bij jou en jouw interieur. Maar hoe kiezen we kleur en hoe creëren we kleurencombinaties in harmonie? Om uw keuze eenvoudiger en leuker te maken heeft PAINTFACTORY speciaal voor u een selectie gemaakt van de mooiste en meest actuele (trend-)kleuren. Om snel je favoriete kleur te vinden is elke collectie opgedeeld in kleurfamilies. Daarnaast stellen wij u graag een aantal combinatiesuggesties voor met bijhorende opvallende en inspirerende sfeerbeelden. Kortom, bezoek onze showroom, volg de weg van de PAINTFACTORY Color Walk en beleef kleur op een unieke en speelse manier. Alle kleuren zijn bovendien kant–en–klaar verkrijgbaar, u kunt er zo mee aan de slag. Wij wensen u alvast veel succes kleur – en interieurinspiratie toe!

Onze medewerkers maken graag tijd voor u en uw woning. Tijdens de openingsuren is iedereen welkom in onze showroom. Breng misschien best een foto mee van de kamer of de ruimte die u wenst op te frissen, dit helpt bij het kleuradvies. Vergeet eventueel ook niet een stukje behang of een stukje stof...

Wij geven ook graag kleuradvies aan huis. Bel naar uw dichtsbijzijnde PAINTFACTORY-winkelpunt en onze medewerkers maken graag een afspraak. Voor uw volledige woning rekenen wij € 100 aan. Voor uw façade of maximum twee kamers € 60. (Prijzen voor het arrondissement Gent, Brugge en Antwerpen)

Warme beigetinten

beige 1.jpgbeige 3.jpg

 

Trendy Wittinten

off white 6.jpgoff white 2.jpgoff white 3.jpg

 

Coole Blauwtinten

blauw 1.jpgblauwtinten.jpgBrug Blauw.jpg

 

Natuurlijke groentinten

groen 1.jpggroen 2.jpg

 

Uitdagende Roodtinten

rood.jpgroodtinten.jpg

 

Zonnige geel- en oranjetinten

geel 1.jpggeel 2.jpgoranje.jpgoranje 2.jpg

 

Mysterieuze grijstinten

grijs 1.jpggrijs 2.jpg

 

Fleurige violettinten

paars.jpgpaars 2.jpgpaars 1.jpg


 

Naar boven