Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Paintfactory Gent is verhuisd naar Eke

Paintfactory Gent was al een tijdje uit zijn voegen aan ’t barsten. Op de huidige locatie in de Kleindokkaai in Gent had Paintfactory door een groeiend klantenbestand te kampen met ruimtegebrek en een tekort aan parkeergelegenheid. Daarom werd beslist uit te kijken naar een nieuwe en grotere locatie. Die werd ondertussen gevonden en op vrijdag 21 februari verhuisde Paintfactory Gent naar Eke.

 

Bij de start vond Paintfactory het belangrijk om zijn pilotwinkel in Gent niet al te ver van de stadskern te vestigen en daarom koos het voor de Kleindokkaai aan de Dampoort. Maar nu, 5 jaar later, is het klantenbestand van Paintfactory Gent uitgegroeid tot meer dan 6000 klanten en was de ruimte in Gent te klein geworden. Om jou als klant een nog betere service te kunnen bieden, wilde Paintfactory niet alleen meer winkel- en stockeerruimte maar ook meer parking dicht bij de winkel en een goede bereikbaarheid. Ons nieuwe pand in Eke biedt al deze voordelen.

 

Paintfactory in Eke

De nieuwe Paintfactory locatie in Eke is heel vlot bereikbaar. Paintfactory Gent bevindt zich nu in de Oude Eedstraat 5A, dicht bij de N60 en vlakbij de Makro. Het pand is volledige eigendom van Paintfactory, wat meteen ook toeliet het naar believen te optimaliseren, rekening houdend met alle noden die een moderne verfwinkel vandaag heeft. Paintfactory Gent heeft nu een oppervlakte van 600m² en een privéparking voor een 30tal wagens. De extra ruimte biedt niet alleen meer stockeermogelijkheden, er is ook een demoruimte waar opleidingen en workshops zullen doorgaan en er is een grotere showroom waar je een beter overzicht van het assortiment krijgt.

 

Het openingsweekend op 21 en 22 februari was alvast een succes. Spring gerust ook eens binnen in de nieuwe winkel in Eke om ons uniek concept vol kleur, kwaliteitsverf en de beste materialen te ontdekken!

Terug naar het overzicht
Naar boven