Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Paintfactory goes fluor!

Felle fluortinten zijn helemaal in. Niet alleen in de mode zijn ze hot, ook in het interieur experimenteren we vandaag met opvallende fluoraccenten. Daarom kan je vanaf 1 april bij Paintfactory de leukste fluortinten krijgen om je interieur te laten schitteren.

Fluor zien we meer en meer opduiken in het interieur, van kleine details, tot grotere oppervlakken. Fluor geeft pit aan je interieur en gaat wonderwel samen met de populaire pasteltinten van vandaag. Daarom brengt Paintfactory 3 fluortinten uit: magenta (fuchsia), geel en oranje. Deze tinten zijn vanaf 1 april verkrijgbaar in een speciale glossy fluorverf, een soort vernis die je op een witte achtergrond moet aanbrengen.  

Met deze fluorkleuren kan je leuke accenten in je woning aanbrengen, die niet alleen opvallen, maar het geheel ook wat meer pit geven. Met kleine fluoraccenten geef je een ruimte meteen een andere look. Een klein fluorvlak op een witte muur, maakt die wand bijvoorbeeld onmiddellijk veel interessanter. Of waarom niet opvallen met een fluordeur? En heb je nog ergens een oud kastje of bijzettafeltje op zolder? Voorzie het van een laagje fluor en je hebt een nieuwe, hedendaagse eyecatcher in huis!

       176273772884532245_6meJsZ8t_f.jpg    Fluor-2.jpg

De fluorverf is verkrijgbaar in verpakkingen van 1 en 2,5 liter. Het verbruik van de verf is 15m²/liter. Voor meer info rond deze en andere verven kan je steeds terecht in een van de Paintfactorywinkels.

Terug naar het overzicht
Naar boven