Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Paris Hilton verft muren op naaldhakken

LOS ANGELES - Paris Hilton heeft onlangs een gedeelte van haar taakstraf vervuld. De 29-jarige hotelerfgename moest een muur voorzien van een nieuwe laag verf, maar dat weerhield haar er niet van een trendy outfit met hoge hakken aan te trekken.
Paris moest met enkele anderen de straten van Hollywood opknappen. De socialite kreeg een verfroller in haar handen gedrukt om met graffiti besmeurde muren een nieuw kleurtje te geven. Paris droeg tegen de regels in hoge hakken en had een rode zonnebril bij zich. Entertainmentsite Radar Online schrijft dat ze haar kleding gelukkig kon beschermen tegen de verf met een gele overall.
 
De taakstraf is onderdeel van de straf die de rechter Paris oplegde naar aanleiding van haar arrestatie in Las Vegas. De hotelerfgename werd daar afgelopen zomer gearresteerd met cocaïne op zak. Haar werd ook een voorwaardelijke celstraf van een jaar, een boete van tweeduizend dollar en deelname aan een anti-drugscursus opgelegd. (NOVUM)
(bron ADNL)

Hopelijk had Paris Hilton ondanks haar oncomfortabele kledij een goed product om graffiti te overschilderen…
Zit je ook met een graffiti besmeurde muur die je wil aanpakken, dan heeft Paintfactory alvast de geschikte producten in huis.
Graffitex X is een milieuvriendelijke en snelwerkende graffiti en lijm remover in gelvorm. Het is een zeer gebruiksvriendelijk product met een snelle werking, zonder risico op beschadiging van de ondergrond. Het is milieuvriendelijk, druipt niet, is niet bijtend en verdampt niet, wat wil zeggen dat de werking ervan veel langer duurt. Je hoeft een ruimte waarin je Graffitex X gebruikt niet echt te ventileren omdat er geen schadelijke stoffen vrijkomen bij gebruik van dit product.  Graffitex X kan je toepassen op baksteen, natuursteen, hout en andere poreuze ondergronden evenals op gladde oppervlakken. Je mag dit product wel niet gebruiken op reeds geschilderde ondergronden omdat dit de verf ook oplost. Hiervoor hebben we Graffitex G in huis.

En als je net als Paris graag je mooiste kledij draagt om te schilderen, dan hebben wij de geschikte wegwerpoveralls in huis om die te beschermen. We raden echter wel geen naaldhakken aan om de schildersklus te klaren…
 

Terug naar het overzicht
Naar boven