Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Personeel Cisco geeft school een nieuw kleurtje...

Personeel Cisco moet klussen op teambuildingsactiviteit

Het nuttige aan het aangename koppelen: dat was de bedoeling van een dagje teambuilding voor de commerciële binnendienst van het bedrijf Cisco uit Kortrijk. De collega’s gaven de vrije basisschool van Wijtschate een nieuw likje verf.

 

 

 

 

 

“In deze moeilijke periode zoeken we originele oplossingen,” zegt Olivier Stanitz van Cisco. “Normaalgezien hebben we elk jaar een ‘teamevent’ dat wij moeten betalen en deze keer proberen we positieve oplossing te zoeken, zodanig dat wij van beide kanten iets positief kunnen creëren voor het team als sociaal event, maar ook voor de school.”

Cisco is een Amerikaanse groep die wereldwijd marktleider is in netwerken voor het internet. Vorig jaar moest het bedrijf noodgedwongen nog heel wat mensen ontslaan. Vandaar dat de directie er dit jaar voor koos om een budgetvriendelijke activiteit te organiseren. Dat één klasje en een gang van de school er straks weer als nieuw zullen uitzien, maakt schooldirecteur Christophe Verleene meer dan blij.

“Elk werk dat gedaan is, is er eentje die minder staat op de lijst en er zijn toch wel redelijk wat werken gepland voor de toekomst dat is wel leuk meegenomen. Ik denk dat de kinderen grote ogen zullen opentrekken, het is nu veel klaarder in de gang.”

Voor het personeel van Cisco was het dus een bijzondere teambuildingsdag, maar dat vonden ze duidelijk niet erg.

“Vorig jaar was de avond wel erg plezant, een middeleeuws feest met een maaltijd en zo, maar hier gaan we zelf het feest maken en de muziek een beetje luider zetten en dat komt wel in orde,” klinkt het.

Bron: WTV-Focus

Bekijk ook het filpje via deze link: http://focus-wtv-kw.rnews.be/nl/regio/wvl-8500/personeel-cisco-moet-klussen-op-teambuildingsactiviteit/Article-1184683226347-1194517582370.html?params=primarySelectedTab:Video

Deze frisse kleuren kun je uiteraard terugvinden in PAINTFACTORY Brugge en Gent.

De verf die men heeft gebruikt:

PAINTFACTORY MUUR SATIN: Zijdeglanzende, uitstekend afwasbare acrylaatverf. Verbruik 8-10m²/L. Inkleurbaar naar wens.

Prijs: € 42.95 voor 10L wit (dus € 4.3/L). Voor bepaalde kleuren kan een er meerkost gerekend worden naargelang de hoeveelheid en soort kleurstof.

Terug naar het overzicht
Naar boven