Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Pimp je washok

Het washok is meestal niet de meest sexy ruimte in huis. Maar met een aantal eenvoudige ingrepen kan je deze werkruimte omtoveren tot een leuke plek. Want waarom zou je de was en de plas doen in een grijze, ongezellige ruimte? Met enkele eenvoudige tips van Paintfactory doe je voortaan de kleine en de grote wasjes in stijl.

De kleurwas

Je washok opfrissen begint met een likje verf. Door een leuk kleurtje uit te kiezen voor een of meerdere muren, krijg je al snel een nieuwe look. Blauw- of azuurtinten geven een washok een cleane, frisse tint. Met beige en lichte tinten krijg je een stijlvol geheel. Maar wil je eerder een beetje fun dan kan je ook spelen met fellere kleuren zoals geel of oranje. De populaire pastels doen het hier ook heel goed, denk maar aan pastelgroen of lavendel, dat ongetwijfeld de frisse geur van vers wasgoed oproept.

9ebb5a15f1294374f2b497cf0ba7a382.jpg  washok 1.jpg  washok 4.jpeg

Waar kleur?

Vaak volstaat het al om enkel de muur waartegen je wasmachine en droogkast staan van een kleurvlak te voorzien. Een accentmuur in een leuke tint geeft al snel een heel andere look aan je washok, zeker als je de accentkleur ook laat terugkeren in accessoires zoals bijvoorbeeld een wasmand of opbergdozen. Ook door bijvoorbeeld enkel de kastjes in je washok een nieuw likje verf te geven, krijg je al een frisser geheel.

washok 5.jpg  efa2391909c362b327dfb88dfbc788c9.jpg

Pimptips

Naast een likje verf in een leuke kleur kan je ook met een aantal kleine ingrepen je washok pimpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van kastdeuren in bordenverf waarop je leuke tekstjes of tekeningen aanbrengt? Ook met stickers krijg je toffe resulaten. Of wat dacht je van een eigen kunstwerkje aan de muur?

washok 3.jpg washok 7.jpg  

 washok 2.jpg  washok 6.jpg

In elk geval, als het van Paintfactory afhangt doe je voortaan de was in stijl. Heb je kleuradvies of stylingtips nodig, spring gerust binnen in een van onze winkels. Ook voor stickers kan je bij ons terecht. Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in een sexy washok ;-)

Terug naar het overzicht
Naar boven