Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Product in de kijker: Magneet Special

Magneet Special is een watergedragen muurverf voor binnen. Door de ijzerdeeltjes die erin verwerkt zijn, tovert deze magneetverf jouw muur om tot een magnetische wand.

Een muur behandeld met Magneet Special kan je daarna nog overschilderen met elk type verf in een kleur naar wens. Nog leuker wordt het als je de muur in magneetverf nadien afwerkt met Bordverf zodat je er niet alleen magneten op kan kleven, maar ook op kan schrijven of tekenen met krijt.
Gedaan met vervelende punaises, gaatjes in de muur, of saaie memoborden... Magneet Special kan je zowat overal toepassen: als speelwand in kinderkamers of in de klas, als berichtenbord in de keuken, als presentatiewand in vergaderzalen en op kantoor...

Om magneetverf zo efficiënt mogelijk te gebruiken, breng je best vier lagen aan en zorg je voor stevige magneten. Breng de verschillende lagen aan met een rol en wacht telkens 4 uur vooraleer je de volgende laag schildert. 24 uur nadat alle lagen aangebracht zijn, kan je Magneet Special overschilderen met elk type verf.

Magneet Special is verkrijgbaar in 0,5l (€ 27,50); 1l (€ 49,50) en 2,5l (€120,50). Het verbruik bedraagt +/- 6m² per liter.

Terug naar het overzicht
Naar boven