Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Schoenen Teugels - Merchtem

Schoenen Teugels is al meer dan 150 jaar een referentie in Merchtem en omstreken. Het waren de ouders van de huidige zaakvoerders, de broers Jos en Jan Teugels, die de winkel op de Langensteenweg bouwden.  Jos en Jan leiden nu deze bloeiende schoenenzaak, die ook een groot aanbod heeft in grote maten. Schoenen Teugels is een familiezaak waar iedereen een brede waaier aan hoogwaardige schoenen vindt en vriendelijk ontvangen wordt door ervaren personeel.

Met de hulp van twee bevriende architecten kreeg de winkel een moderne, strakke inrichting. De hoofdkleur is wit, wat in de zaak meteen een gevoel van ruimte creëert. Ook de etalage kreeg een nieuwe look. Op het gelijkvloers vind je de damesschoenen en laarzen en een aparte 'coole' schoenenhoek voor de jeugd. De eerste verdieping is bestemd voor de heren en de kinderen.

025.JPG 031.JPG 039.JPG 045.JPG 062.JPG IMG_2417.JPG

Ondanks het moderne uitzicht bleven enkele mooie elementen van de vorige winkel uit de jaren '60 behouden: de trap, het vijvertje met de goudvissen en het schitterende glasraam. Ook het plafond met de glasdallen werd gerenoveerd.

Meer info: www.schoenenteugels.be

020.JPG 

Terug naar overzicht referenties
Naar boven