Schrijf u in op onze nieuwsbrief


School De Vogelzang - Oostakker

Rustgevende restyling school De Vogelzang in Oostakker

De gezamenlijke kleuterruimte van school De Vogelzang in Oostakker was aan een opknapbeurt toe. De directie had een rustgevende ruimte in gedachten en besloot beroep te doen op kleuradvies van Paintfactory. De kleuterruimte werd omgetoverd van een bont lokaal naar een oase van rust.

Alle kleuterklasjes van school De Vogelzang kijken uit op een gezamenlijke ruimte waar de allerkleinsten een dutje doen of waar soms naar een filmpje gekeken wordt. De ruimte was een bont geheel van rode, oranje en groene tinten. 

“De huidige kleurencombinatie werkte niet echt rustgevend. Gezien de functie van de ruimte leek het ons aangeraden beroep te doen op een specialist voor een restyling. We kozen voor Paintfactory omwille van de scherpe prijzen en we zijn heel tevreden over de samenwerking en de vlotte afhandeling”, aldus directeur Kevin Eggermont.

De kleuradviseur van Paintfactory toverde de ruimte om naar een oase van rust met French Vanilla 2687P als neutrale kleur en het blauwe Vivid 2467D en groene Fig Leaf 2657D als accentkleuren. De blauwe en groene tinten werken heel rustgevend en passen perfect bij de kleur van de deuren. Omdat er al wat gaatjes waren opgevuld met plamuur werd er eerst een laag Primer Muur gezet. Daarna werd afwerkt met Muur Satin, een verf die heel goed onderhoudbaar is en dus tegen een paar plakkerige kinderhandjes kan…

“We zijn heel blij met het resultaat. Zowel ons personeelsteam als de ouders van onze kleuters reageren erg positief”, besluit directeur Eggermont.

Vroeger:

school voor.JPG

 

 

 

 

 

Nu:

school na.JPG

 

 

Terug naar overzicht referenties
Naar boven