Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Trash the Dress met Paintfactory…

trash the dress2.jpgIn je prachtige trouwjurk samen met tientallen andere bruiden de zee inlopen, een vijver induiken of een echt verfgevecht met je man houden: sommige koppels doen alles voor originele huwelijksfoto's. Deze nieuwe rage, Trash the Dress genaamd, is overgewaaid uit de Verenigde Staten. Bij dit soort fotoshoot is het niet de bedoeling om de bruidsjurk schoon en droog te houden, maar het is een manier om de jurk, die je anders maar 1 dag in je leven draagt, ook eens op een heel andere manier op foto vast te leggen.

De meeste bruidjes koesteren hun dure trouwjurk nog jarenlang en hangen hem netjes op in de kleerkast om er nu en dan nog even bij weg te dromen. Maar voor wie hem liever nog eens op een originele manier op de gevoelige plaat vastlegt, is Trash the Dress de ultieme uitdaging.

trash the dress 3.jpg Trash the dress 1.jpg

Dit bracht Paintfactory op ideeën en daarom willen we de heldhaftige bruidjes onder jullie uitdagen…
Wie zijn originele trouwjurk in een waar verfgevecht wil laten besmeuren of hem omtovert tot een echt kunstwerk in verf van Paintfactory, krijgt van ons een waardebon van 200 euro.
Het enige wat je hiervoor moet doen is het resultaat van jouw ‘Trash the Dress’ vastleggen op foto en die samen met de besmeurde trouwjurk en een huwelijksfoto waar de originele trouwjurk op staat binnenbrengen bij Paintfactory Brugge of Gent. Wij hebben een waardebon voor de eerste drie koppels.

Wij zijn alvast heel benieuwd wie het aandurft!

Terug naar het overzicht
Naar boven