Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Tuinmeubelen klaar voor de zomer?

Kijk jij er ook al naar uit om gezellig buiten te zitten en te genieten van de lange zomeravonden? Dan is het nu het moment om je tuinmeubelen een opfrisbeurt te geven zodat ze er weer als nieuw uitzien en je uitnodigen om meteen naar buiten te trekken. Ziet de gevel er ook wat grauw uit? Dan neem je die meteen ook maar mee in je grote schoonmaak. Met onze nieuwe producten, ‘Groen Weg – Grilo DES’ en de Cleaner en Cleaner Spray van ons huismerk Bono tools, krijgen niet alleen je tuinmeubelen, maar ook je ganse buitenzicht hun oorspronkelijke elan terug. We stellen deze twee krachtpatsers graag even aan je voor.
Groen Weg – Grilo DES is een product voor het verwijderen en voorkomen van groene aanslag. Het product kan gebruikt worden op muren, daken, paden, terrassen, tuinhout en dus ook voor tuinmeubelen.

  • Hoe gebruiken?

Je verwijdert de groene aanslag door 5% Groen Weg – Grilo DES te mengen in water. Besproei, begiet of borstel onder andere je tuinmeubelen grondig met het mengsel. Naspoelen is niet nodig. Voor het verwijderen van groene aanslag op ramen of deuren gebruik je eenzelfde hoeveelheid Groen Weg –Grilo DES en verwijder je na enkele dagen het vuil met een harde borstel.

  • Verkrijgbaar als:

Groen Weg – Grilo DES is enkel te verkrijgen in een verpakking van 5l.  
Bono Tools Cleaner is een universele ontvetter en verwijdert olie, vet, nicotine, roet en vuil. Daarnaast  is dit veelzijdig product ook gebruikt worden als reiniger en ontvetter van ramen, deuren, pvc, melanine, tuinmeubelen, enz.

  • Hoe gebruiken?

TTFPaintfactoryProduct29.jpg

Op geschilderde ondergronden verdun je het product met warm water volgens de verhouding 1/20. Bij sterke vervuiling gebruik je een verdunning van 1/10. Word het oppervlak geschilderd na het reinigen met de Bono Tools Cleaner? Dan moet je het oppervlak voor het schilderen eerst grondig naspoelen met water.

  • Verkrijgbaar als:

Het product is verkrijgbaar in een verpakking van 1l en 5l. Er is ook een sprayversie, namelijk de Bono Tools Cleaner Spray. Deze laatste is enkel in een verpakking van 1l beschikbaar.

TTFPaintfactoryProduct26.jpg

Terug naar het overzicht
Naar boven