Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Wij schenken 4.000 liter verf aan scholen

Paintfactory investeert momenteel in de optimalisatie van het kleurmengsysteem. Daarvoor moeten heel wat potjes verf aangekleurd worden en deze willen ze graag schenken aan scholen en verenigingen die het vaak budgettair moeilijker hebben om schilderwerken te bekostigen. 

Kwaliteitsverf gekoppeld aan het perfecte kleur

Zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder kunnen in de Paintfactory-winkels terecht voor verf en alle toebehoren van een professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen. Daarbij staan kleur en beleving steeds centraal. Op vandaag kunnen zowat alle kleuren gemaakt worden in verf. In de verfmengmachine zitten allerlei pigmenten die aangestuurd worden door een database van formules om de kleuren te maken. 

Yves Op de Beeck (CEO van Paintfactory): “Momenteel hebben we meer dan 40.000 kleuren die we kunnen maken in onze verven. Deze 40.000 kleuren komen uit eigen waaiers, maar uiteraard ook van de traditionele kleurwaaiers zoals NCS en RAL. Deze formules komen tot stand door deze kleuren in te lezen. De computer genereert dan een formule met allerlei pigmenten die nodig zijn om deze kleur te maken. Om deze kleuren perfect (identiek aan de waaier) te maken, dienen de kleuren ook gemaakt te worden in onze verf. Er kunnen immers nog altijd kleine afwijkingen zijn.”

Omdat Paintfactory het belangrijk vindt om de kleuren exact te hebben, hebben ze nu reeds alle NCS kleuren aangemaakt in hun verf. 

Paintfactory speelt Sinterklaas en deelt 4.000 liter uit

Voor de optimalisatie van de NCS kleurenwaaier zijn nu reeds 4.000 literpotjes aangekleurd. Yves Op de Beeck: “Scholen en verenigingen hebben het vaak moeilijk om schilderwerken te bekostigen, hoewel kleur zo belangrijk is voor het welzijn en de beleving van onze kinderen. Daarom hebben we de actie opgezet dat iedere school en vereniging in 1 van onze 4 winkels 6 litertjes verf kan komen ophalen, tot zolang de voorraad strekt.” 

Extra liters via sociale media

Scholen en verenigingen kunnen een mail sturen en aangeven in welke winkel ze de kleurtjes komen kiezen. Het zijn dus 4.000 verschillende kleuren, waarmee men creatief aan de slag kan. Als de school of de vereniging de actie ook nog deelt via sociale media krijgen ze nog 2 liter extra mee. 

Voorwaarden:

De school of vereniging stuurt een e-mail met de aanvraag voor gratis kleuren naar info@paintfactory.be met de contactgegevens van de directie of verantwoordelijken van de school/vereniging en de melding in welke Paintfactory vestiging ze de gratis verf wensen op te halen (Brugge, Eke, Wommelgem of Hasselt). Onze vestiging zal de school/vereniging contacteren met de melding wanneer de verf opgehaald kan worden. Voor de 2 extra liter verf dient de school/vereniging een bewijs (bv. een printscreen of foto) mee te brengen van het gedeelde bericht via sociale media. De 6 + eventueel 2 extra potten kunnen gekozen worden uit de beschikbare kleuren die in het filiaal aanwezig zijn. Opgelet, dit zijn limited edition kleuren en kunnen niet extra aangemaakt worden in andere hoeveelheden of verfsoorten. De verf is een matte muurverf (binnen-buitenkwaliteit), men kan 8-10m² schilderen met 1L. Voor een perfecte dekkracht van het kleur zijn 2 lagen aan te raden. Elke vereniging of school kan maximaal 1 keer van deze actie genieten. Deze actie loopt zolang de voorraad strekt en is niet cumuleerbaar met andere acties, kortingen of promoties. Een retour of omruiling van een gekozen kleur is niet mogelijk.

Terug naar het overzicht
Naar boven