Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Winkelmedewerker (m/v) - Brugge

Jobomschrijving

Bij PAINTFACTORY gaan we voor enthousiasme, klantgerichtheid, familiegevoel, waardering en zin in creativiteit. PAINTFACTORY is het retailconcept van het familiebedrijf BEVEPE in Brugge. Bevepe is sinds 1946 een toonaangevende producent van gebouwenverven en coatings. 

Samen met je collega’s sta je in voor een vriendelijke ontvangst en benadering van de klant. Je gaat met veel enthousiasme een advies formuleren naar de klant die aan zijn/haar specifieke eisen voldoet. Je zorgt ervoor dat de klanten met een glimlach en goed gevoel de winkel verlaten. 

Jouw takenpakket

- Je begeleidt je klant van A tot Z en geeft professioneel advies op vlak van techniciteit, kleur en beleving. 
- Je mengt de verf, zet bestellingen klaar, rekent af met de klanten en zorgt voor een perfecte service
- Je maakt ook offertes op, controleert bestellingen, vult de rekken aan en zorgt ervoor dat de winkel er steeds netjes uitziet
- Je denkt mee aan een inspirerende winkelinrichting, werkt mee aan infodagen
- Je bent een expert op vlak van onze producten en wil graag veel weten rond kleur en beleving.
- Je draagt het Paintfactory imago uit

 

Uw profiel

Als winkelmedewerk(st)er ben je het gezicht van Paintfactory. Je bent er voor de klanten en helpt hen in het maken van beslissingen door hen op een gepaste wijze advies te geven, zowel technisch als op vlak van kleur. Je hebt een flinke dosis commercieel talent. Bent leergierig, enthousiast en proactief. Een bachelor denkniveau of relevante ervaring vinden we belangrijker dan een hoog diploma. Voor deze functie is een goede kennis van Nederlands en Frans gewenst.

 

Ons aanbod

PAINTFACTORY is industrieel, sympathiek en no-nonsense en dit willen we zo houden. We bieden een boeiende fulltime functie in een kleurrijke omgeving en een aantrekkelijk markt conform salaris. 

 

Contacteer ons

Stuur dan snel je motivatiebrief en cv naar Mevr. Charlotte Van Damme -  charlotte@bevepe.be

Terug naar het overzicht
Naar boven