Schrijf u in op onze nieuwsbrief


Paintfactory Hasselt doet mee aan Openbedrijvendag

 

Aanstaande zondag, 6 oktober zetten heel wat bedrijven hun deuren open naar aanleiding van Openbedrijvendag. Ook Paintfactory Hasselt is er bij en neemt voor de eerste maal deel. Vanaf 10.00u tot 17.00u is iedereen welkom en valt er heel wat te zien en te beleven:
Je maakt er niet alleen kennis met ons uniek winkelconcept, maar je ontdekt er ook hoe verf gemaakt wordt en welke bestanddelen hiervoor nodig zijn. Daarnaast voorzien we een demo over het plaatsen van kalkverf en kan je heel wat tips & tricks meepikken voor de aankleding van je interieur.
Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een leuke kinderhoek waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven.

IMG_1726.JPG   TTFPaintfactory20180124-16.jpg

Goede doel actie: Paintfactory Hasselt steunt het community project van KRC Genk

We hopen alvast dat jullie talrijk aanwezig zullen zijn, want voor elke bezoeker tijdens Openbedrijvendag schenken we 3 euro aan KRC Genk voor hun 'Samen voor Kinderen' actieplan. Een project waarmee ze kansen willen creëren voor elk kind en kinderarmoede een halt toeroepen. Paintfactory wil op die manier de actie van KRC Genk, in samenwerking met Sint-Vincentius Limburg, een hart onder de riem steken.
Eén bezoeker maakt overigens kans op een duoticket voor de wedstrijd KRC Genk-Cercle Brugge op zaterdag 26 oktober met als toemaatje een meet & greet met de spelers.

We kijken er alvast naar uit om je aanstaande zondag te verwelkomen in Paintfactory Hasselt!! Tot dan!

OBD_Wij doen mee_facebook 851x315_R3.png

Terug naar het overzicht
Naar boven