Carnaval bij Paintfactory

01/03/2011

Heb je verf, vernis of behanglijm nodig voor de versiering van jouw praalwagen voor carnaval, of wil je samen met de kinderen leuke carnavalsmaskers maken? Paintfactory heeft alles in huis om u hierbij te helpen!

Onderstaand boodschappenlijstje brengt je alvast dichter bij het feestgedruis…

Muur Mat
Deze verf scoort heel goed op vlak van prijs/kwaliteit. Door de uitstekende dekkracht van Muur Mat, moet je minder lagen plaatsen en heb je een budgetvriendelijke verf voor al jouw carnavalsbenodigdheden.

Lak Hoogglans
Deze schitterende hoogglans lak is een ideaal product om maskers en praalwagens af te werken. Deze lak is verkrijgbaar in alle kleuren en geeft de mooiste schittering aan het carnavalsgebeuren.

Vernis Glans
Deze transparante hoogglanzende vernis voor binnen en buiten is ideaal om maskers of praalwagens te verstevigen en ervoor te zorgen dat er geen verf vanaf komt. Met Vernis Glans kunnen carnavalsmaskers en -wagens gegarandeerd tegen een stootje.

Lijm Muur Universeel
Deze acrylaatlijm is uitermate geschikt voor het maken van papier-maché. Een groot voordeel van deze lijm is dat ze niet ‘slecht’ wordt of gaat beschimmelen na een jaar. Als je deze lijm na gebruik goed afsluit, kan je ze volgend jaar zeker opnieuw bovenhalen voor het carnavalsfeest!