Creatief met HOOKEDONWALLS

21/10/2012

HOOKEDONWALLS, eigenzinnig behang voor een leuk accent

Als je de zaken eens wil bekijken vanuit een ander perspectief en het gewone ver achter je wil laten, dan ben je bij HOOKEDONWALLS  aan het juiste adres. 

HOOKEDONWALLS geeft je een nieuwe kijk op behangpapier, voor excentrieke persoonlijkheden met een flinke scheut humor.
 
Onze medewerkers van Paintfactory Gent namen deze voorstelling nogal letterlijk en adviseerde aan de jonge ouders, Maja en Geert, om het behang van HOOKEDONWALLS niet enkel op hun muren te plaatsen. Met het overschot van het patent konden ze de verzorgingstafel van hun kleine meid leuk opvrolijken.
 
Na het schilderen en behangen van hun muren, was de verzorgingstafel aan de beurt. Geert begon met het ontvetten van de tafel en het plaatsen van 1 laag Primer Omni. Nadien plaatste hij twee lagen Lak Hydro Satin in kleur Fl 122.
 
Na de schilderwerken, was het behangwerk aan de beurt. Het was heel belangrijk om de juiste afmetingen te berekenen zodat Geert op voorhand het papier al kon snijden in het juiste formaat. Het is immers van het grootste belang dat het dessin mooi in elkaar overvloeit. De bovenste plaat van de kast werd ingesmeerd met de Universele Lijm van Paintfactory om onmiddellijk het behang te kunnen kleven. Geert en Maja kozen voor het retromotief van 'Bohème'. Let erop dat alle hoekjes goed ingesmeerd zijn zodat het papier na verloop van tijd niet loskomt.
 
Maja en Geert zijn heel tevreden van het resultaat en beslisten om ook nog een aantal kleine kastjes onder handen te nemen.
 
Wil je graag inspiratie opdoen voor een accent in behang, dan kan je steeds de collectieboeken van HOOKEDONWALLS inkijken in onze winkels in Gent en Antwerpen of de sfeer van dit rebelse behang opsnuiven op www.hookedonwalls.com. Je kan het behang bestellen in alle Paintfactorywinkels.
 
Universele lijm van Paintfactory is op basis van acrylaten en zal dus bij een goede afdichting niet beschimmelen zoals traditionele lijmen op basis van zetmeel. Het heeft een zeer goede kleefkracht en zal behangen met vlies eenvoudiger maken omdat de lijm niet zo snel in de ondergrond dringt en daardoor het verschuiven van het vlies gemakkelijker maakt.
 
528 (Kopie).JPG