Hotelkamer op maat van jouw gemoedstoestand

29/06/2011

Een trendy adresje voor wie in Brussel wil logeren: het Pantone hotel. Het gerenommeerde magazine Travel + Leisure heeft deze accomodatie recent terecht uitgeroepen tot het beste designhotel ter wereld met minder dan honderd kamers. En het leuke aan dit hotel: het kleurenpalet van de kamer stemt overeen met jouw emotie op dat moment…

Kleur staat dus helemaal centraal in het gebouw uit de jaren zestig dat ingericht werd door de architect Olivier Hannaert en interieurontwerper Michel Penneman in samenwerking met kleurenspecialist Pantone. De basiskleur is wit waardoor de andere tinten sterk contrasteren. Je kan kiezen tussen kamers ingericht volgens zeven verschillende kleurenthema's naar gelang jouw stemming en emotie. Zelfs de flesjes shampoo passen in het concept.

Het hotel dat zich net naast de Louiselaan bevindt, heeft in totaal 59 kamers waarvan de meeste beschikken over een panoramisch uitzicht over de stad en sommige kijken uit op de rustige Place Loix. Als kers op de taart herbergt de achtste verdieping een dakterras. In de winkel van het hotel zijn allerlei hebbedingen verkrijgbaar, gaande van hippe meubelstukken tot opvallende iPhone cases.
(bron: hln.be)

pantone-hotel-rood.jpg

 

 

 

 

 


 

Wilt u ook een even trendy slaapkamer, bureauruimte of woonkamer? Geen probleem. Bij Paintfactory Brugge en Gent kunt u voor elke gemoedstoestand een passend kleurtje kiezen.

Binnen onze Colorwalk kleurencollectie kunt u per kleurgroep verschillende leuke kleuren vinden. Indien u het toch liever wat unieker heeft, kunt u nog kiezen in ons ruim aanbod van kleurenwaaiers. Onze mengmachine kan zo'n 30.000 kleuren aanmaken.

Eventueel kunt u ook uw eigen kleur meebrengen. Dan scannen we dit snel in en paar minuten later kunt u aan de slag met uw lievelingskleur! Wij helpen u ook graag met kleuradvies in onze winkel of eventueel bij u thuis. Vraag gerust meer info aan onze medewerkers.