Je woning verkoopsklaar met opknapbeurt

17/12/2015

Voor wie op zoek is naar een nieuwe thuis is die eerste ‘klik’ met een huis of appartement enorm belangrijk. Voor de verkoper kan het daarom interessant zijn om de woning eerst wat op te frissen vooraleer hij te koop wordt aangeboden op de vastgoedmarkt. Vaak een kleine kost die niet alleen een grote meerwaarde creëert naar potentiële kopers toe, maar ook de kwaliteiten van je woning extra in de verf zet. Paintfactory werkt samen met Immo Nobels in Oudenaarde die deze voordelen alleen maar kan beamen.
Het gebeurt steeds vaker dat Saskia De Graeve van Immo Nobels in Oudenaarde de verkoper van een appartement of woning adviseert om die wat op te frissen voor het pand op de markt wordt aangeboden. Dat kan gaan van het proper zetten van vuile muren tot het herstellen van kleine pleisterwerken of zelfs het volledig opkuisen van de woning. De hoofdbedoeling is steeds om het vastgoed presentabel te maken voor potentiële verkopers. Voordelen zijn:

  • De kwaliteiten van het pand worden extra belicht.
  • De verschillende ruimten komen visueel beter tot hun recht.
  • De woning of het appartement oogt veel aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Hierdoor wordt niet alleen een grote meerwaarde gecreëerd, maar behoort een snellere verkoop ook tot de realiteit. Saskia De Graeve toetst deze aanpak dagelijks in de praktijk en ondervond dat het werkt.


In de praktijk


Een appartement op een topligging in Oudenaarde stond al drie maanden te koop zonder succes. Immo Nobels raadde de eigenaar aan om de sterk vervuilde muren een nieuw likje verf te geven. Saskia trok met een medewerker van Paintfactory naar het pand en liet een offerte opmaken voor het schilderen van de muren. Na akkoord van de eigenaar werden de muren geschilderd in een gebroken wit. Hierdoor leken de ruimten niet alleen optisch veel groter, maar zag het interieur er ook veel lichter uit. Immo Nobels maakte nieuwe foto’s en in combinatie met een betere prijs was het pand in geen tijd verkocht.

Voor

201505199700, Markt 36 bus 2C{Volgnummer (01)»}-16.jpeg

Na

201510209700, Markt 36 bus 2 C{Volgnummer (01)»}-6.jpg.jpeg

Ben je van plan om je woning of appartement te verkopen? Overweeg dan zeker om die eerst nog wat op te frissen. Een kleine investering die zich dubbel en dik terugverdient! Kom langs naar een van onze Paintfactory winkels voor meer informatie.