Nieuwkomers op maat van de klant

25/10/2018

Paintfactory verwelkomt twee nieuwe producten in haar assortiment. Het Sia schuurpapier is binnenkort in een compacte verpakking van 10 stuks verkrijgbaar. Het gamma pull-liners, dat tot nu toe enkel voor de grote verfbakken beschikbaar was, wordt uitgebreid met navullingen voor de platte verfbakjes van 0,75 l. Met deze nieuwe producten komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten om een nog performanter en ‘klantvriendelijker’ product te ontwikkelen. 

Sia Abrasives biedt een uitgebreid assortiment schuurmiddelen voor verschillende toepassingen en diverse oppervlakken. Een egaal en proper oppervlak is immers essentieel om een piekfijn resultaat te krijgen. Sia schuurpapier is voortaan beschikbaar in een economische verpakking van 10 stuks waardoor je niet blijft zitten met een lading schuurpapier nadat je je verfklus tot een goed einde hebt gebracht.
Pull-liners zijn een eenvoudige en praktische manier om je verfbakje te reinigen na het schilderen. Je verwijdert de pull-liner snel en gemakkelijk en je verfbakje is weer even proper als voorheen. Deze transparante wegwerp PET inlegbakjes zijn nu ook verkrijgbaar voor de kleinere verfbakjes van 0,75 l. Ze zijn verpakt per drie stuks.
Beide producten zijn binnenkort verkrijgbaar in al onze Paintfactorywinkels.