Paintfactory op festival Dranouter

23/06/2016

Voor het tweede jaar op rij heeft Paintfactory een partnership met het festival Dranouter. Vorig jaar werd de toon gezet, maar dit jaar werd de samenwerking verder uitgebreid en is Paintfactory ook opvallend aanwezig op het festivalterrein.
Net zoals vorig jaar werden de kleedkamers en de vaste units in de backstageruimte geschilderd met Paintfactoryverf. Qua kleur werd gekozen voor grijs met telkens gele deuren om zo een coherent geheel te scheppen. Tijdens het festival wordt de ruimte verder opgesmukt met planten waardoor het er voor de artiesten aangenaam toeven is.

DSC00860.JPG

Op het festivalterrein zelf wil men een vrolijke, zomerse look & feel creëren. Daarom werd gekozen om de tuinchalets, die onder andere dienst zullen doen als barpunt en bekerinzamelpunt, in een ‘flashy’ kleurtje te steken. De organisatoren maken zoveel mogelijk gebruik van recuperatiematerialen om het festival aan te kleden. Zo worden oude olievaten gebruikt als staantafels. Deze kregen dezelfde frisse, vrolijke kleurtjes zodat de bezoeker zich meteen in de juiste festivalmood voelt.

DSC00863.JPG

 "We zijn heel blij dat de samenwerking met Paintfactory dit jaar op een hoger level werd gebracht", zegt Jeroen Verdonck van festival Dranouter. "De verf is van een heel goede kwaliteit, dekt goed en leent zich voor heel wat toepassingen. Vorig jaar beperkte de samenwerking zich tot de backstageruimte, dit jaar is deze al uitgebreid naar het festivalterrein en volgend jaar willen we nog een stapje verder gaan".