Permafix: nieuwe generatie vloerbescherming

27/10/2016

Goed voorbereid aan een schilderklus beginnen is de eerste stap voor een mooi resultaat. De vloer of ondergrond beschermen, hoort daar in de meeste gevallen ook bij. Permafix is een nieuwe generatie vloerbescherming die voorgelijmd is en die jou heel wat tijd bespaart als je bijvoorbeeld een trap wil beschermen. 

  • Wat?

Permafix standaard is een stevig afdekvlies om trappen of andere ondergronden te beschermen bij schilderwerken of andere opknapklussen. Deze vloerbescherming is voorgelijmd waardoor het blijft kleven op de grond en dus niet gaat verschuiven. Bovendien is deze vloerbescherming vloeistofdicht, heeft ze een anti-sliplaag en kan je ze 2 tot 3 maal hergebruiken.

Permafix standaard floorguard.jpeg

 

  • Voordelen:

- Heel sterk
- Geen extra tape nodig
- Makkelijk en snel te plaatsen
- Voor heel wat toepassingen te gebruiken
- Herbruikbaar

 

  • Hoe aanbrengen op een trap?
  1. Zorg er eerst voor dat de ondergrond stofvrij is.
  2. Voor het afdekken van een trap begin je bovenaan en kleef je het bovenste stuk vast.
  3. Daarna kan je de Permafix gewoon afrollen en trede per trede vastkleven.
  4. Nadat de trap volledig beschermd is, knip je de rest makkelijk af met een schaar en kleef je het onderaan ook gewoon vast.

 

Permafix standaard bestaat uit rollen van 20 op 1 meter. Zijn de treden van jouw trap smaller? Het afdekvlies is heel soepel waardoor je het gewoon kan vastkleven aan de zijkanten of de plinten.
In uitzonderlijke gevallen, kunnen er na het verwijderen wat lijmresten achterblijven. Deze kan je probleemloos met handwarm water verwijderen.

 

  • Let op!

Gebruik op delicate ondergronden zoals natuursteen of natte vloeren vereist een vloerbescherming die lucht doorlaat. Daarvoor is de Permafix standaard minder geschikt. Voor dergelijke ondergronden raden wij de Permafix Evapo aan. Voor extra info kan je ook steeds terecht in onze winkel.