GESCHIEDENIS

Wie zijn we...

 

Historiek

Al meer dan 75 jaar is BEVEPE actief op de verf- en vernismarkt. De firma werd gesticht in 1946 door de heren Beke en Van Poucke met als hoofdactiviteit de distributie van chemicaliën. Vanaf de jaren 50 nam men de beslissing om zelf verf te produceren voor de doe-het-zelver én professional. Dhr. Roger Van Poucke besloot toen de firma volledig over te nemen om zijn visie door te drijven om in 1960 te verhuizen naar de Nijverheidstraat te Brugge in de gebouwen van de voormalige Union Cotonnière.

Als specialist in gebouwenverven en industriële coatings werd "'t verffabriekske" algauw een vaste waarde in de regio. In 1990 verhuisde BEVEPE naar het industriegebied 'de Blauwe Toren'. Dhr Van Poucke vond opvolging in zijn dochter Mevr. Viviane Van Poucke en zijn kleinzoon Yves Op de Beeck, die nu de dagelijkse operaties volledig in handen heeft.

 

Vandaag

In onze vestigingen in Brugge, Gent, Hasselt, Antwerpen en Kortrijk verkopen we onze producten aan professionele, particuliere en industriële klanten. BEVEPE is industrieel, sympathiek en no-nonsens en dit willen we zo houden. We willen onze klanten nog sterker binden door continue vernieuwing van verven die kwalitatiever, beter verwerkbaar en vooral het milieu zo min mogelijk belasten. Daarnaast willen wij onze klanten blijven verwennen met een uitgebreid kleurenaanbod, deskundig advies en nieuwe technologieën.
 

Om beter in te spelen en te anticiperen op bestaande en nieuwe behoeften van onze klanten hebben we ons winkelconcept omgetoverd naar PAINTFACTORY. Klanten kiezen vandaag in de eerste plaats kleur en beleving. Daarom bestaan onze winkels voornamelijk uit showroom met presentatiewanden vol met kleur, leuke ideeën en uiteenlopende smaken.

Koop kwalitatieve producten rechtstreeks aan interessante fabrieksprijzen! Wij hebben als producent een ruim assortiment, alle know-how en geven u deskundig advies bij elke vraag. Tot binnenkort!