over ons..

Historie

Met meer dan 75 jaar ervaring in de verf- en vernismarkt is BEVEPE sinds 1946 een toonaangevende speler. Ons bedrijf werd opgericht door Beke en Van Poucke, pioniers die aanvankelijk chemicaliën distribueerden. Maar hun visie ging verder. Ze besloten zelf verf te gaan produceren, zodat zowel doe-het-zelvers als professionals toegang kregen tot hoogwaardige verfproducten.

De passie en vastberadenheid van Roger Van Poucke zorgden ervoor dat hij het bedrijf volledig overnam en in 1960 naar de Nijverheidstraat in Brugge verhuisde, waar het een nieuw hoofdstuk begon in de voormalige gebouwen van de Union Cotonnière.

Als specialist in gebouwenverven en industriële coatings groeiden we al snel uit tot een vertrouwd gezicht in de regio. Ons verffabriekje werd een symbool van toegankelijkheid.

In 1990 verhuisden we naar het industrieterrein 'de Blauwe Toren'. Vandaag de dag wordt ons bedrijf met passie en vakmanschap geleid door Yves Op de Beeck, die het stokje heeft overgenomen van zijn moeder, Viviane Van Poucke. Hoewel Viviane niet meer actief is in de dagelijkse operaties, blijft ze betrokken bij het bedrijf en verrast ze ons regelmatig met verfrissende ijsjes op warme dagen of heerlijke bokkepootjes. Haar aanwezigheid zorgt voor een warme en familiale sfeer in onze fabriek.

Vandaag

Paintfactory, onze levendige en dynamische verfwinkels, zijn verspreid over Brugge, Hasselt, Gent, Kortrijk en Antwerpen. Ook bij Paintfactory geloven we in eerlijkheid, toegankelijkheid, creativiteit en deskundigheid. We bedienen professionele, particuliere en industriële klanten met trots en bevlogenheid. Onze waarden weerspiegelen zich in alles wat we doen.

Stap binnen bij Paintfactory en laat kleur en inspiratie je omarmen. Onze winkels zijn creatieve ruimtes, gevuld met levendige presentatiewanden, waar kleurrijk advies en unieke ideeën samenkomen. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te begeleiden en hun kennis met je te delen.

Als producent hebben we een uitgebreid assortiment en putten we uit onze jarenlange expertise om je het beste advies te geven. We streven ernaar om voortdurend te vernieuwen en verfproducten te ontwikkelen die zowel kwalitatief hoogstaand als milieuvriendelijk zijn. Kom langs en laat je verrassen met een vleugje creativiteit, geweldig advies en toegankelijke fabrieksprijzen.