SPONSORING

Vandaag zijn we met PAINTFACTORY dankzij onze sterke prijs-kwaliteit positie reeds leverancier bij tal van verenigingen, VZW's, scholen, instellingen, organisaties,...  Om onze prijzen zo laag mogelijk te houden werken we met beperkte marges en hebben we een zeer bescheiden marketing- en sponsoringbudget ter beschikking.

Wij begrijpen dat jullie als vereniging of organisatie steeds op zoek zijn naar sponsoring en vinden het belangrijk om jullie initiatieven en werking zo goed als mogelijk te ondersteunen.

 

Hoe doen we dit?

Wij bieden al jullie leden en sympathisanten een gepersonaliseerde kortingsbon aan van 5% op onze fabrieksprijzen.  

 

Wat zit er dan nog in voor jullie?

Wij registreren alle aankopen in onze PAINTFACTORY-winkel met de kortingsbonnen. Op het einde van het jaar tellen wij de aankopen van jullie leden op en krijgen jullie op dit bedrag dan een commissie van 5% in geld of 10% in gratis goederen om jullie infrastructuur op te frissen. Op die manier creƫren we een win-win-win situatie voor jullie leden, jullie organisatie en onze PAINTFACTORY-winkels.

 

Interesse?

Neem dan snel contact op met jullie dichtstbijzijnde PAINTFACTORY-vestiging. Wij maken dan graag een afspraak met jullie sponsorverantwoordelijke of bestuur.