BRUUT

Transparant

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Nu bestellen is vrijdag afhalen in de winkel of vrijdag verzondenBRUUT is een lokaal geproduceerde minerale textuurverf met een verbluffend natuurlijk uitzicht. Het is een watergedragen afwerkingsverf, geschikt voor binnen en buiten. BRUUT nodigt uit tot creativiteit en is perfect geschikt om muren, plafonds en schrijnwerk op een eenvoudige manier een stijlvolle, natuurlijke look te geven.


Textuur brengen

Met Bruut geef je je oppervlakken jouw persoonlijke look. De manier van applicatie, tussentijdse droging en afwerking zorgen voor een uniek eindresultaat. We raden aan om de tijd te nemen om te testen welke textuur jij wil. Bruut is een natuurlijk product dat zich aanpast aan jouw hand. Er zijn talloze manieren om textuur aan te brengen, bekijk zeker onze applicatievideos voor inspiratie.

 

De kleurencollectie

We zouden Paintfactory niet zijn zonder onze FAVO kleuren. Voor Bruut hebben we een selectie aan FAVO kleuren gekozen die de rijke textuur benadrukken. Bekijk de Paintfactory Favo Bruut collectie.


BRUUT is geschikt voor binnen- en buitenmuren, schrijnwerk en plafonds in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, behang en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken. 


  • Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 10°C is.
  • Relatieve vochtigheid max 80%
  • Raadpleeg steeds het veiligheidsinformatieblad
  • Maximum laagdikte 1,5 mm


Vaak samen gekocht met