MUUR DECO KALKVERF

Standaard wit

of
Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Hou je van een levendig interieur met een natuurlijke look? Dan is MUUR DECO KALKVERF zeker iets voor jou. Deze 100% natuurlijke minerale verf is samengesteld uit zuivere, gebluste kalk en natuurlijke pigmenten. Door de boeiende kleurschakeringen creëer je telkens een gevarieerd canvas dat authenticiteit uitstraalt en in elke ruimte voor extra sfeer zorgt. De verschillende effecten en nuances krijg je door het gebruik van diverse verftechnieken.


Welk effect creëren?

Kalkverf is een kalkmatte natuurlijke verfsoort met minerale pigmenten. Bij het aanbrengen van de verf kunnen verschillende technieken gebruikt worden waarbij je telkens een andere kleurschakering of nuance krijgt. Dat geeft een heel authentiek effect waardoor je ruimte een aparte en sfeervolle uitstraling krijgt. Kalkverf kan overigens ook gebruikt worden voor meubels en decoratie, wat ook zorgt voor een heel warme en karaktervolle look. 

Waar kan je onze kalkverf toepassen?

Muur Deco Kalkverf kan je overal toepassen zolang de ondergrond maar mineraal is. De toepassing voor Muur Deco Kalkverf gaat dus verder dan enkel op muurvlakken. Je kan er bijvoorbeeld ook kastjes mee behandelen om ze een authentieke landelijke uitstraling te geven. Hiervoor kan je gebruik maken van onze geschikte primers: Primer Muur voor muuroppervlakken en Omni Hydro voor houten oppervlakken. Om Muur Deco Kalkverf goed onderhoudbaar te maken, kan je de verf afwerken met Vernice Invisibile, een onzichtbare beschermlaag. Op die manier kan je de kalkverf ook toepassen in keukens en badkamers.


MUUR DECO KALKVERF is geschikt voor binnenmuren in pleisterwerk, gipskartonplaten, bakstenen, beton, en dergelijke. Kan ook aangebracht worden op reeds geschilderde oppervlakken, maar niet op oliehoudende ondergronden. Ondergrond met absorberend zijn en niet waterafstotendVaak samen gekocht met