BRUUT Protect 1L

Kies een kleur

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.


Nu bestellen is donderdag afhalen in de winkel of donderdag verzonden

Bestel de Favo Kleurenwaaier (€ 10,00 )


BRUUT Protect is een doeltreffend onderhoudsproduct met een frisse citrusgeur, speciaal ontworpen om jouw BRUUT oppervlakken in topconditie te houden. Deze zeep, op basis van natuurlijke oliën, reinigt grondig en biedt tegelijkertijd een ondoordringbare bescherming die vuil afstoot, waardoor je oppervlakken langer schoon blijven. BRUUT Protect is sterk geconcentreerd en uiterst economisch in gebruik. Bovendien is BRUUT Protect pH-neutraal, wat betekent dat het zacht is voor je oppervlakken maar hard tegen vuil. 

  1. Stofzuig het oppervlak om alle losse vuildeeltjes te verwijderen.
  2. Meng een dopje BRUUT Protect in 10 liter water.
  3. Bevochtig een dweil, mop of Microfiber Pad in het mengsel en reinig het oppervlak. Spoel de dweil, mop of pad regelmatig uit in een tweede emmer met schoon water.
  4. Laat opdrogen zonder na te spoelen met water.
  5. Wacht met belasting tot het oppervlak droog is.

  • We raden aan om het oppervlak maximaal één keer per week te reinigen met Bruut Protect. Overmatig gebruik of een te hoge dosis van deze producten kan een dun laagje achterlaten waar stof en vuil aan kunnen hechten.
  • Het is mogelijk om Bruut Protect te gebruiken vanaf 5 dagen na het aanbrengen van Bruut Sealer of vernis.
  • Hoewel Bruut Protect veel vlekken kan verwijderen, hebben we ook onze Cleaner Spray voor hardnekkige vlekken. Na gebruik van de Cleaner Spray bescherm je je oppervlak opnieuw met Bruut Protect.
  • Dieptevlekken kan je met een wondersponsje oplossen.

Te gebruiken op oppervlakken getextureerd met Bruut en beschermd met sealer of vernis.  

Ook op alle geoliede oppervlakken zoals parket of natuursteen.Vaak samen gekocht met