PAINTFACTORY ROESTOMVORMER

Transparant

Opgepast: Door beperkingen van bepaalde beeldschermen is het mogelijk dat de kleuren die u hier ziet niet accuraat overeenstemmen met de geselecteerde kleuren. Bezoek de Paintfactory-winkel in uw buurt om onze kleurwaaiers te bekijken en uw kleurkeuze te bevestigen.

Maak een keuze:

Nu bestellen is vrijdag afhalen in de winkel of vrijdag verzondenPAINTFACTORY ROESTOMVORMER is een vloeibaar additief voor Omni Hydro. Reageert met metaalkationen om stabiele organische complexen te vormen die chemisch gebonden zijn op de metalen substraten, waardoor een stabiele en effectieve chemische passivering wordt verkregen. Direct op roest, zonder zorgen.


PAINTFACTORY ROESTOMVORMER wordt toegevoegd aan OMNI HYDRO die direct worden aangebracht op verroeste of slecht voorbereide ijzerhoudende ondergronden (ferro metalen). Het zorgt voor een effectief blokkerend effect op restroest en voorkomt migratie door de verse verffilm. De passiveringseigenschappen op roest zorgen ervoor dat de coatings goede anticorrosie-eigenschappen behouden, ondanks de ongunstige ondergrondcondities.
Het doet geen afbreuk aan de anticorrosieprestaties van de coating op niet-geroeste ondergronden.


  • Niet gebruiken wanneer de temperatuur van lucht en oppervlak onder de 10°C is.
  • Relatieve vochtigheid max 80%
  • Raadpleeg steeds het veiligheidsinformatieblad
  • Manueel inroeren niet aanbevolen. Inroeren met mixer op voldoende toerental.


Vaak samen gekocht met