10 jaar Paintfactory Antwerpen

09/05/2022

Paintfactory Antwerpen: al 10 jaar plezaaant! 

De tijd gaat snel als je doet wat je graag doet. En dat doen we zeker bij Paintfactory Antwerpen. Op 30 april 2012 opende onze winkel de deuren, om in de harten van menig Wommelgemnaars en Antwerpenaars gesloten te worden. We werden een absoluut succes door het no-nonsense fabrieksconcept, de kwaliteit en vooral: door de mensen. Het stopt echter niet bij advies, eerlijkheid en een gezellige babbel. 


Inclusie als leidraad 

Wat onze winkel zo uniek maakt, is de betrokkenheid bij de maatschappij. Op 10 jaar tijd leer je elkaar kennen en worden onwrikbare banden opgebouwd. Anke, winkelverantwoordelijke van Paintfactory Antwerpen vertelt: “Wij hechten veel belang aan inclusie en inclusief ondernemen. Onze winkel draait niet om pure verkoop, maar is een platform waar mensen met elkaar in aanraking kunnen komen, in een huiselijke sfeer met héérlijke koffie. We denken mee met onze klanten en helpen zoeken naar oplossingen. Onlangs nog bracht ik een rusthuis dat dringend op zoek was naar schilders in contact met een maatwerkbedrijf. Hier halen we zoveel voldoening uit, elkaar versterken en bruggen bouwen.” 


Van het toilet bij de bomma tot cultuurtempels 

Wij zijn er voor iedereen. Fabrieksprijzen komen er niet zomaar: door in te zetten op eerlijke, transparante prijzen is er geen ruimte voor grote marketing campagnes dus moeten we het vooral hebben van mond-aan-mond reclame. En dat werkt. Verschillende generaties particulieren, schilders en bekende en minder bekende zaken in Antwerpen kozen al voor onze verf. Talloze cultuurtempels in de buurt werden al in de verf gezet. Anke: “Met onze fabrieksprijzen kunnen we instellingen, met budgetten die veelal onder druk staan, extra budget laten vrijmaken en vooral meer laten schilderen voor minder geld. Iedereen kan bij ons terecht voor eerlijk en bruikbaar advies om zo tot een professioneel resultaat te komen. En de Antwerpse cultuurwereld? Die bruist van het leven, waardoor wij er ons als een kleurrijke vis in het water voelen.”