Blijf in uw kot. Wij leveren!

18/03/2020

Beste klanten

Onze winkels sluiten de deuren tot 10 mei 2020. De gezondheid van u en onze medewerkers is cruciaal.

Maar uiteraard blijven wij achter de schermen druk in de weer en proberen wij al onze klanten te bedienen door leveringen aan huis te voorzien.

Onze winkels blijven van maandag tot vrijdag telefonisch (8u30-12u en van 13u-16u) en per e-mail bereikbaar en helpen jullie graag met verfadvies. Bestellingen kunnen doorgegeven worden en jullie krijgen steeds een bestelbevestiging. Na ontvangst van jullie betaling leveren wij alles vanaf 40 euro zonder leveringskosten de volgende werkdag aan huis, binnen een straal van 30 km rond onze vestigingen. Boven de 30 km van de winkels en bij bedragen onder de 40 euro zijn onze standaard leveringsvoorwaarden van toepassing.

Wij leveren contactloos. Wij bellen aan en onze goederen worden op de stoep aan jullie voordeur geplaatst door onze bezorgers. Aangezien alles op voorhand betaald werd, is er geen fysisch contact tussen jullie als klant en onze bezorger.

Wat met de kleuren? Onze gratis kleuradviezen aan huis zijn op dit moment nog niet toegelaten. Maar wij helpen jou graag zoveel als mogelijk vanop afstand. Mail onze kleuradviseur Florence met uw vragen en idee├źn en zij helpt jullie graag verder. Mailen kan naar florence@paintfactory.be . 

Indien jullie een kleurenwaaier wensen te gebruiken, kunnen jullie deze ook bestellen aan 40 euro (waarborg) en leveren we die ook bij jou thuis (binnen een straal van 30km). In onze winkels kunnen jullie de waaier steeds terug afgeven voor de waarborg.

We dragen zorg.

Het Paintfactory team