Vraag je gratis* kleuradvies aan!

05/03/2020

Steken de lentevibes al de kop op? Laat ze maar komen! Overweeg je al een tijdje om je volledig interieur op te frissen en je hele woning een make-over te geven? Met een gratis* kleuradvies ter waarde van 125 euro geeft Paintfactory je graag dat extra duwtje in de rug om je interieurplannen nu eindelijk vorm te geven. Onze kleurenconsulentes Florence en Nancy trekken door gans Vlaanderen om je een compleet kleuradvies op maat van je woning te geven.

Kleuradvies

Hoe vraag je je gratis* kleuradvies aan? 

  • Kom langs in een van onze winkels of vraag je kleuradvies aan via info@paintfactory.be.
  • Florence (West- en Oost-Vlaanderen) of Nancy (Antwerpen, Limburg en Vl. Brabant) komen bij je langs op het afgesproken moment en geven je professioneel advies.
  • Na het advies betaal je 125 euro (woningen <40 km van onze winkel) of 160 euro (woningen >40 km van onze winkel) voor het advies. In ruil krijg je meteen een waardebon voor hetzelfde bedrag. Deze bon kan je inruilen bij een van onze winkels bij aankoop van verf en toebehoren vanaf 350 euro.

Nog dit: 

  • Onze kleurenconsulentes stellen, naast onze verfkleuren, je ook graag onze behangcollecties van Hooked on Walls en Masureel, muurstickers van Lou and Friends, en alle Orac referenties voor.
  • Een kleuradvies is enkel mogelijk voor een volledige woning of minimum twee verschillende ruimtes.