Verf uw kot. Wij leveren

31/10/2020

Beste klanten

Onze Paintfactorywinkels blijven OPEN met in achtneming van de veiligheid voor iedereen. De gezondheid van U en onze medewerkers is cruciaal.

Achter de schermen blijven wij druk in de weer en kan je oook leveringen aan huis 

Vanaf 3 november is onze WEBSHOP online.

Afhaalservice

Plaats jouw bestelling online.

Of plaats bestelling op voorhand per e-mail of telefonisch. Dan sturen wij een offerte door die je op voorhand dient te betalen. Na ontvangst van jouw betalingsbewijsje bezorgen wij een afhaalnummer voor afhaling de dag erna. Alle bestellingen voor 12u kunnen de dag erna vanaf 13u tot 17u opgehaald worden. Dan kun je langskomen om de bestelling op te halen aan het afhaalpunt, veilig & zonder tijdsverlies. Uw afhaalnummer zal zichtbaar zijn.

 

Leveringen aan huis

Plaats jouw bestelling online of op voorhand per e-mail of telefonisch. Dan sturen wij een offerte door die je op voorhand dient te betalen. Na ontvangst van jouw betalingsbewijsje plannen wij de levering in. 

Binnen een straal van 25km rond onze vestigingen in Brugge, Eke, Hasselt en Wommelgem

Alle bestellingen vanaf 100 euro incl BTW worden gratis geleverd met onze eigen transportdiensten. Onder de 100 euro vragen wij een leveringskost van 15 euro incl BTW. Wij leveren contactloos. Wij bellen aan en onze goederen worden op de stoep aan jullie voordeur geplaatst door onze bezorgers. Aangezien alles op voorhand betaald werd, is er geen fysisch contact tussen jullie als klant en onze bezorger. Retours kunnen echter niet meegenomen worden.

Wij hebben we volgende bestel- en leveringstermijnen:

Paintfactory Brugge: vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Paintfactory Antwerpen: vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Paintfactory Gent: vaste leveringsronde op dinsdag en vrijdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot donderdag 12u worden op vrijdag uitgeleverd.

Paintfactory Hasselt: vaste leveringsronde op dinsdag en donderdag. Alle ontvangen betalingen tot maandag 12u worden op dinsdag uitgeleverd. En alle ontvangen betalingen tot woensdag 12u worden op donderdag uitgeleverd.

Buiten een straal van 25km rond onze vestigingen in Brugge, Eke, Hasselt en Wommelgem 

Alle bestellingen leveren wij met DHL of BPOST in gans België en Nederland. Dit kost 30€ incl BTW . Wij leveren gratis vanaf 400 euro incl BTW. Aangezien dit door een externe transporteur wordt uitgevoerd, kunnen wij geen exacte leveringsdatum garanderen. Maar dit zal in de meeste gevallen binnen de 2 tot 3 werkdagen zijn.

Wat met de kleuren?

Onze gratis kleuradviezen aan huis zijn op dit moment nog niet toegelaten. Maar wij helpen jou graag zoveel als mogelijk vanop afstand. Mail onze kleuradviseur Florence met uw vragen en ideeën en zij helpt jullie graag verder. Mailen kan naar florence@paintfactory.be . 

Indien jullie een kleurenwaaier wensen te gebruiken, kunnen jullie deze ook bestellen aan 40 euro incl BTW  (waarborg) en leveren we die ook bij jou thuis (binnen een straal van 25km) franco. In onze winkels kunnen jullie de waaier terug afgeven om de waarborg te recuperen.

We dragen zorg.

Het Paintfactory team