FAVO: onze eerste eigen kleurencollectie!

17/12/2020

Wat is jouw FAVOriete kleur? We vroegen het aan al onze klanten en dat leidde tot onze eerste eigen kleurencollectie. 
​Met leuke namen als Marshmallowroze, Vergeet-me-nietjesblauw of Daiquirigroen krijg je toch meteen zin om je interieur in het nieuw te steken, niet? Lees meer.

De kleurenlijn werd bewust beperkt tot 169 kleuren. Dat maakt het makkelijker voor de klant om te kiezen. Alle kleurtinten zijn vertegenwoordigd. De kleurennamen zorgen er dan weer voor dat je je meteen iets kan voorstellen qua kleur. Ontdek de FAVO-kleurenlijn in al onze winkelpunten. De aanwezige kleurstalen zijn allemaal geschilderd in VLOER HYDRO, een krasvaste watergedragen lakverf die garant staat voor de kleurechtheid.

Voor wie liever online verf besteld of thuis kleuren kiest, ontwikkelden we de FAVO-box. Deze box kost 10 € en bevat naast de kleurenwaaier als inspiratieboekje, een waardebon voor hetzelfde bedrag als de box die je bij aankoop van verf kan inruilen, en de Paintfactory catalogus.

De FAVO-kleuren zijn verkrijgbaar in alle muur-, vloer en lakverven, zowel de watergedragen als synthetische varianten van het Paintfactorygamma. Ontdek ze hier allemaal of kom langs in één van onze winkels.